БАЈДЕН ЗАТЕЗАО СВОЈУ СТАРАЧКУ КОЖУ: Ево шта је све оперисао

Novosti online

14. 11. 2020. у 20:59

БАЈДЕН ЗАТЕЗАО СВОЈУ СТАРАЧКУ КОЖУ: Ево шта је све оперисао

Џо Бајден / Фото АП

МНОГИ коментаришу које је све захвате на свом лицу урадио Џо Бајден, а сада је један од водећих естетских хирурга у Хрватској примаријус доктор Синиша Глумичић открио о чему се ради.

- Нови председник САД-а у последњих је неколико година направио операције помлађивања, односно популарни фацелифтинг, то је без сумње чињеница. Наиме, изблиза се с обе стране његовог лица могу видети велики вертикални ожиљци који почињу на врху спољне стране његовог ушног канала. Код људи који имају кратку косу овакви се ожиљци могу видети. Но морам нагласити да је мало и неспретно направљено, није у потпуности професионално, па су ти ожиљци видљивији голим оком. По мом мишљењу, требало би да иде на корекције - рекао је др Глумичић.

Како је нагласио последњих година овакви захвати постали уобичајени и за мушкарце, поготово у САД-у.

- Може се видети како је Бајден 'средио' и врат и лице, али на челу се могу видети његове праве године. То ће морати да решава ботоксом. Осим тога, сигурно је пресадио косу, то се може видети ако се упореде неке од старијих и садашњих Бајденових фотографија - објаснио је др Глумичић, те истакао да су разлози свих тих операција вишезначни.

- Најчешћи разлог одлучивања на захвате помлађивања је кад физички изглед не прати унутарњи осећај. Једноставно се људи осећају млађе, па желе тако и да изгледају А што се тиче Џоа Бајдена, морамо имати на уму и његове породичне трагедије. Он је изгубио жену и ћерку, а недавно и сина. То заиста може утицати и на физички изглед, па кад се људи психички опораве исто желе и за физичко стање - каже др Глумичић те наставља:

- Поред тога, кандидат за председника САД-а мора изгледати привлачно и добро, то исто није занемариво. Иако је он постао најстарији председник САД-а, изгледа барем 15-20 година млађи управо због тих захвата - надовезао се је др Синиша и нагласио да код Доналда Трампа не види знакове операционих захвата него само козметичке, што се види већ и на његовој наранчастој кожи.

Упитан да прокоментарише распон цена, рекао је да она варира у зависности од локације где се одређени захват ради те да се на источној и западној обали САД-а у квалитетним клиникама цена фацелифтинга креће између 30.000 и 40.000 долара, а у унутрашњости земље је око 15.000 долара.

(24сата.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)