АМАНПУР ИЗЈЕДНАЧИЛА ТРАМПА СА ХИТЛЕРОМ: Си-Ен-Ен прешао све границе укуса! (ВИДЕО)

Novosti online

14. 11. 2020. у 09:33

АМАНПУР ИЗЈЕДНАЧИЛА ТРАМПА СА ХИТЛЕРОМ: Си-Ен-Ен прешао све границе укуса! (ВИДЕО)

Фото: Си-Ен-Ен принтскрин

ДЕХУМАНИЗАЦИЈА и цртање мете на челу америчког председника Доналда Трампа и његове породице, достигла је врхунац јуче, када је Кристијана Аманпур са Си-Ен-Ена, Трампово одбијање да прихвати резултате избора упоредила са Кристалном ноћи у нацистичкој Немачкој.

Никоме са Си-Ен-Ена није било спорно кад су Демократе режирале Доналду Трампу импичмент, када су Хилари Клинтон и Џо Бајден уложили највише новца у кампању у историји америчких избора, када су лажне анкете приказивале више од 10 процената разлике у корист Бајдена (међу којим и неке анкете исте те телевизије), али то што Доналд Трамп жели да провери да ли су и резултати избора режирани као и неуспели импичмент, то је Си-Ен-Ену довољно да га упореди са Адолфом Хитлером.

Си-Ен-Ен прихвата логику по којој је страшније оспоравати резултате избора, него цртати мету на челу председнику државе за ког је гласало више од 72 милиона Американаца.

За напад на Трампа овог пута је искоришћена озлоглашена новинарка Кристијана Аманпур која је извештавала са бројних ратишта широм планете, а који су покренути од америчких државника који представљају супротност Доналду Трампу. 

Међу народом који је имао прилику да је види, прича се да је владала паника на ратним просторима на којим се Аманпур појави, јер се знало да "где се она појави, долази до крвопролића за њене камере".

Са Бајденом јој је заједничко и то што је учествовала у кампањи приказивања Срба као насилника и српског народа као кривца за све што се дешавало на просторима бивше СФРЈ. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (17)

Tom

14.11.2020. 09:52

Neverovatno da ovaj akrep od novinara se jos javjla u javnosti.Jedino ko bi je angazovao bi bio Gebels.Koliko li je samo zrtava palo zbog ovog idiota zbog sirenja ratnohuskackih lazi ovog stvora I banditske stanice.

Misa

14.11.2020. 10:10

Gospodjo Amanpur Hitler je hteo da pokori citav svet i pokrenuo 2. svetski rat. Tramp nije zapoceo nijedan novi rat (za razliku od prethodnih americkih predsednika) i sveo nezaposlenost na istorijski minimum u poslednjih 50 godina (do pred pocetak korone).

Mr Radomir Scepanovic

14.11.2020. 11:03

Који је амерички председник разорио Вијетнам? Који је амерички председник везао Ирачке војнике жицом и живе их затрпао? Који је амерички председник разорио Ирак, Србију, Авфанистан, Либију?

Dragan

14.11.2020. 21:28

Ova osoba koja se, na žalost, zove novinarom je očigledno ljuta na Donalda Trampa što nije započeo nijedan rat za vreme svog predsedničkog mandata, pa nije mogla da pokaže svoj talenat za pljuvanje i dehumanizaciju one zaraćene strane koju SAD ne bi podržale. Na žalost, taj njen "talenat" za pljuvanje i dehumanizaciju smo 90-ih osetili i mi Srbi. Pošto će, na žalost, Bajden biti novi predsednik SAD, biće prilike za nju da pokaže svoj odvratni stil izveštavanja sa ratišta.

Prellee

14.11.2020. 22:09

Uh i ova je trebala imati apartman u Hagu, koliko je samo imala udjela u ratovima na Balkanu.Kristjan tamo a ovamo Aman... sve govore ove dvije rijeci i njene stavove otkrivaju.Dobro se maskirala i kao Trojanski konj se uvukla medju hriscane.Evil woman!?