БАЈДЕН НЕ ЖЕЛИ ДА ГУБИ ВРЕМЕ: Још није преузео позицију, а већ саставља тимове и доноси одлуке

Танјуг

10. 11. 2020. у 19:28

БАЈДЕН НЕ ЖЕЛИ ДА ГУБИ ВРЕМЕ: Још није преузео позицију, а већ саставља тимове и доноси одлуке

Foto AP

ИЗАБРАНИ председник САД Џо Бајден саопштио је данас на Твитеру да он и изабрана потпредседница Камала Харис не губе време и да су спремни да ставе под контролу корона вирус.

- Камала Харис и ја не губимо време. Спремни смо да ставимо под контролу Ковид-19 како бисмо могли да поново безбедно отворимо наша предузећа и школе, да наставимо наше животе и оставимо ову пандемију иза нас - поручио је Бајден.

Бајден је јуче е објавио састав свог будућег антикорона тима, радне групе састављене од експерата за медицину и здравство која ће водити борбу против пандемије корона вируса у његовој администрацији.

Он је апеловао на Американце да носе маску како би се преокренуо ток пандемије корона вируса и упозорио да се САД суочавају с "веома мрачном зимом" и најгорим таласом пандемије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Branko

10.11.2020. 20:03

Par televizijskih stanica ga proglasilo pobednikom i on to pokušava da ozvaniči. A glasovi se još broje i dokazi o krađi glasova i falsifikovanju drugih za njega se sve više pojavljuju. Nije ovo gotovo, nije čak ni blizu da bude gotova stvar.