МАНЕКЕНКА (20) ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО У ХОТЕЛУ: Порука недовољно добра била је увод у пакао

Новости онлајн

26. 10. 2020. у 14:25

МАНЕКЕНКА (20) ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО У ХОТЕЛУ: Порука недовољно добра била је увод у пакао

Фото: Фацебоок/Кејтлин О’Рајли

МАНЕКЕНКА Кејтлин О’Рајли (20) извршила је самоубиство у хотелу "Премијер Ин" у центру Манчестера, након ноћног изласка са пријатељима.

Кејтлин О’Рајли била је ћерка блиског пријатеља певача Робија Вилијамса који јој је јавно одао почаст поручивши да је била прелепа девојка са целим животом испред себе.

Њени родитељи објавили су сада причу о трагедији која се десила у августу прошле године како би скренули пажњу на самоубиства међу младима, пише "Сан".

Кејтлин О’Рајли била је у тинејџерском добу жртва груминга под којим се подразумева успостављање односа поверења и емоционалне повезаности између детета и одрасле особе, са циљем врбовања и искориштавања у се*суалне сврхе.

Због трауме које је доживела Кејтлин није имала самопоштовања и често се повређивала.

Фото: Фацебоок/Кејтлин О’Рајли

- Када смо сазнали шта јој се десило са 13 година, била је то велика промена у животу свих нас. Сматрала је увек да није вредна. Првог дана средње школе, када се вратила кући, мислила сам да ју је неко малтретирао. Било је на њеној надлактици црном оловком исписано:"Неодовљно добра". Питала сам ко јој је то урадио, одговорила ми је: "Ја", испричала је њена мајка, која је раније радила у полицији, за "СтокеОнТрентЛиве".

Према речима мајке, Кејтлин није умела да се носи са емоцијама одрасле особе. Насиље над њом вршио је старији мушкарац, а због траума које је доживела, никада није успела да се уклопи у друштву.

Борба манекенка са менталним здрављем била је стална брига њене мајке која се константно бојала да ће се нека ћерка повредити или да ће је наћи без свести у кревету.

Ипак, имала је Кејтлин снаге да помаже осталим тинејџерима са сличним проблемима. Неуморно је ноћу одговарала на њихове поруке на друштвеним мрежама и тешила их.

Неутешна мајка жели сада да поручи свим девојкама да верују у себе. Преко фонда који носи име њене ћерке бори се против суицида. Мајице са натпсима "Увек вредна" и "Увек добра" симболичан су део њене борбе.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)