ПОЛИЦАЈЦИ, КВАРИТЕ НАМ ЗАБАВУ: Платиће папрену казну, а чека их нешто још горе

Novosti online

23. 10. 2020. у 10:40 >> 10:45

ПОЛИЦАЈЦИ, КВАРИТЕ НАМ ЗАБАВУ: Платиће папрену казну, а чека их нешто још горе

FOTO: Depositphotos

ЧЕТИРИ студента из Велике Британије мораће да плате по 11.068 евра, јер су полицији која им је упала на кућну журку рекли да им кваре забаву.

Све се догодило у Нотингему, у уторак увече, а након што је полиција дошла на имање, речено им је да је забава завршена.

Ипак, када су ушли, пронашли су четворку која се скривала и, који су кад су откривени, љутито поручили - ово би требало да буде најбољи период наших живота - пише Би Би Си.

У Нотингему је, због спречавања ширења коронавируса САРС-ЦоВ-2, забрањено окупљање чланова из различитих домаћинстава.

Нотингем има највећи ниво инфекције у Енглеској, девет дана заредом, а већина случајева концентрисана је у подручјима где има највише студената.

Једна од званичница у полицији Кејт Мејнел рекла је да су људи који су затечени на имању показали очигледно непоштовање сигурности оних око себе.

- Ово мора да стане. Тврдње да полиција представља баријеру студентској забави су шокантне. Колико вас морамо да казнимо да бисте схватили поруку? Не волимо да вас кажњавамо и волели бисмо да можете да уживате као некад, али стварност изгледа тако да ако људи не прате ковид-19 рестрикције, умреће више људи - навела је.

Студенти су и суспендовани са Универзитета Нотингем Трент из којег је саопштено:

- Сваки студент, за којег се утврди да је прекршио дисциплинску регулативу, суочиће се с бројним могућим санкцијама, а можда ће бити и избачени -

(Курир/Радио Сарајево)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)