ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА МЕЛАНИЈА ТРАМП? Највећа мистерија америчких избора, извори блиски првој дами открили шта она сада ради

Новости онлине

22. 10. 2020. у 12:32

ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА МЕЛАНИЈА ТРАМП? Највећа мистерија америчких избора, извори блиски првој дами открили шта она сада ради

Фото: AP Photo/Carolyn Kaster, File

АМЕРИЧКА прва дама Меланија Трамп готово да не учествује у предизборној кампањи њеног супруга Доналда Трампа, што је велики преседан, иако би њено присуство могло да привуче беле жене из предграђа на биралишта.

Извор близак првој дами рекао је да Меланија Трамп ради оно што често ради: шта год жели.

- То је типично - каже пријатељ и бивши службеник управе о Меланијином ставу по страни, док су други чланови породице и блиски сарадници веома заузети кампањом.

Меланијино присуство би у великој мери помогло кампањи њеног супруга, али две недеље пре избора и без икаквих састанака, мало је вероватно да ће се то догодити. Такво понашање је у супротности са понашањем свих осталих савремених првих дама, од којих су многе играле кључну улогу у прикупљању гласова женских гласача.

Очекује се да ће се Меланија Трамп појавити у Нешвилу на последњој председничкој дебати, према званичном распореду који је објавила Бела кућа.

Мелани је требало да буде први наступ на великом догађају од 2019. године и први јавни наступ од 29. септембра када је присуствовала првој председничкој дебати у Охају.

Меланија се никада није осећала пријатно у центру пажње јавности и нерадо учествује у изборним активностима, открио је извор из Беле куће. Више воли да остане код куће где је посвећена сину Барону.

Такође, њено изузетно мало учешће у предизборној кампањи повезано је са породицом којој је дијагностикована раније овог месеца.

Раније ове јесени, на питање да ли ће се појавити Меланија, портпарол Трампове кампање рекао је: "Прва дама је невероватно важна за земљу, председника и кампању. Разговарамо са њеним тимом да бисмо одлучили који је најбољи начин да се она укључи у кампању".

О њеном одсуству широко се расправља у круговима блиским кампањи, али ни сам председник није превише узбуђен што Меланије нема.

(Јутарњи лист)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)