"НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ УМРЕТИ": Жена викала и кашљала на путнике (ВИДЕО)

Танјуг

19. 10. 2020. у 11:45 >> 12:24

НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ УМРЕТИ: Жена викала и кашљала на путнике (ВИДЕО)

Фото: Принтсктин

НЕСВАКИДАШЊИ инцидент догодио се у авиону који је ишао од Белфаста до Единбурга, када је путница из чиста мира почела да виче на остале путнике, говорећи им да ће да умру, а успут је и намерно кашљала на њих, пренео је данас Дејли мејл.

Жена је избачена из авиона у недељу после скандала који је направила, а проблеми су почели када су јој чланови посаде рекли да стави маску због корона вируса.

Инцидент је забележен камером, где се види и чује како псује и виче -умрите-.

-Живите живот. Сви ће умрети једног дана, знате ли то? Свако умире. Да ли је реч о корони или не, али јасно је да је само смрт сигуран посао-, викала је свом силином, преноси Дејли мејл.

Један од чланова путника је потом побеснео и рекао јој да напусти авион, што ју је још више наљутило, чује се на снимку.

-Надам се да ћеш умрети, копиле једно, надам се да ћеш умрети-, викала је и почела да кашље на путнике.

Портпарол компаније ИзиЏет је потврдио да је дошло до инцидента у њиховом авиону.

-Тачно је да је полиција морала да интервенише на лету од Белфаста до Единбурга када се путница понашала врло непријатно. Према правилима ЕАСА (Европска агенција за безбедност ваздушног саобраћаја), сви путници сада морају да покрију лице маскама током укрцавања, искрцавања и лета, осим када једу или пију. Овакво понашање се не може толерисати-, рекао је портпарол.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)