СА НАПАДАЧЕМ ОЧИ У ОЧИ: Претио полицији ножем, детаљи стравичног злочина у Паризу (ВИДЕО)

Г. Чворовић, стални дописник из Париза

16. 10. 2020. у 19:57

СА НАПАДАЧЕМ ОЧИ У ОЧИ: Претио полицији ножем, детаљи стравичног злочина у Паризу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ТВ БФМ

СТРАВИЧАН злочин догодио се у петак поподне, када је нападач одсекао главу жртви у предграђу Париза, насред улице, око 17 сати поподне, у месту Конфлен Сент Оноре у области Ивлин, на тридесетак километара северозападно од француске престонице.

Општинска полиција је обавестила своје колеге антикриминалистичке полиције да је пронађено тело мушкарца без главе, после чега се интервентна екипа појавила за свега неколико минута.

Сусрели су се у оближњем месту Ерањи очи у очи с нападачем који је и њима запретио ножем дугим више десетина сантиметара.

Полицајци су тражили да се преда, али је он то одбио, а када се устремио на њих, уследили су пуцњи из службеног оружја. Убрзо је преминуо од последица рањавања.

Напад се догодио у мирном крају, у близини школе, у време кад деца излазе с продужене наставе, пред доста сведока. Суд је одмах покренуо антитерористичку истрагу. Министар унтутрашњих послова Жералд Дарманен је због тога прекинуо службену посету Мароку и упутио се на место злочина.

Цео округ је у петак увече био под јаким полицијским надзором. Грађани су позвани да остану код својих кућа и да не излазе на улицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

18.10.2020. 10:46

@Bobi Vranje - Možemo mi koliko hoćemo da ih podržavamo, ako oni sami sebi ne misle dobro. Dok LePenova ne dođe na vlast, nema njima da svane, a pitanje je da li i ona sada može da pomogne, s obzirom da je prilično kasno.