УЛЕТЕО ЈЕ КРВАВ У БАР И ВИКАО ДА ИХ ЈЕ НАПАО УЈАК: Детаљи ужаса у Паризу, мртва мајка и четворо деце, петоро критично! (ФОТО+ВИДЕО)

Горан ЧВОРОВИЋ, дописник „Новости“ из Париза

03. 10. 2020. у 21:19

УЛЕТЕО ЈЕ КРВАВ У БАР И ВИКАО ДА ИХ ЈЕ НАПАО УЈАК: Детаљи ужаса у Паризу, мртва мајка и четворо деце,  петоро критично!  (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ПЕТ особа, од који су четворо деца узраста од неколико месеци до 14 година, убијено је у суботу у месту Ноази ле Сек у области Сена-Сен Дени северно од Париза.

 Још толико је у веома тешком стању. Ради се о породичној драми.

Крајем преподнева, у локални бар у улици Емануел Араго у овом месту ушао је окрвављени младић уз повике да му је ујак полудео и да је напао остатак породице ножем и чекићем. С њим је успело да побегне још једно дете.

Полицајци који су провалали у кућу, пронашли су, на три спрата, петоро беживотних тела, док је још петоро било у несвести и тешко повређено. Троје адолесцената се налазе у критичном стању.

Сцена је била стравична, а полицајци су били шокирани оним што су видели.

Породица је пореклом из Сри Ланке. Убица је пронађен у коми пошто је покушао да изврши самоубиство и пребачен је у болницу. Све је, истичу извори блиски истрази, избило због породичне свађе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)