ГРЕНЕЛ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ ИЗ БОЛНИЦЕ: Волим "досадну" крв, мрзим рак (ФОТО)

Новости онлине

01. 10. 2020. у 15:40

СЕДАМ година након што је победио канцер, специјални изасланик америчког председника за дијалог Београда и Приштине, још једном је јавно проговорио о својој борби са опаком болешћу, али и послао поруке подршке.

ГРЕНЕЛ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ ИЗ БОЛНИЦЕ: Волим досадну крв, мрзим рак (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Данас сам био на редовном, тромесечном прегледу. Након седам година, подједнако је стресно чекати тестове, а страх да ће се канцер врати је реалан. Данас сам чуо чаробне речи мог суперхероја доктора: "Твоји резултати крви су досадни". Волим досадну крв. Мрзим рак. Захвалан сам што сам и даље здрав (канцер фри) - написао је Гренел.

Један од најближих сарадника Доналда Трампа ватрени је борац против опаке болести, о којој врло често јавно говори, делећи и своје, лична искуства управо из те борбе. Врло често истиче колико су редовне контроле код лекара важне.

Док му је каријера била у успону, он је, сасвим случајно, у 47. години, открио да болује од канцера лимфног система.

- Пробудио сам се једног дана, и приметио квржицу. У року од пет дана, већ сам примао хемио терапију - испричао је Гренел својевремено.

Тада је и борба и почела, и завршила се 2013. године.

Док је био болестан, несебичну подршку имао је од свог партнера, са којим је заједно, управо на личном искуству, развио бесплатну апликацију "Кимовејв" (Цхемоwаве), како би помагали оболелима.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)