ЧУДЕСНО ОЗДРАВЉЕЊЕ НАВАЉНОГ: Брже се опоравио од смртоносног отрова новичок, него други од обичног грипа

Бранко Влаховић дописник из Москве

20. 09. 2020. у 07:20

ЧУДЕСНО ОЗДРАВЉЕЊЕ НАВАЉНОГ: Брже се опоравио од смртоносног отрова новичок, него други од обичног грипа

Фото друштвене мреже

РУСКИ опозиционер и блогер Алексеј Наваљни, који се налази у берлинској универзитетској болници "Шарити", објавио је на друштвеним мрежама фотографију на којој се види како се спушта степеницама.

На тај начин Наваљни је хтео да покаже како се брзо опоравља. Пре неколико дана објавио је и фотографију на којој је био у болничкој соби са супругом Јулијом и сином и ћерком.

- Кад идем по степеницама дрхте ми ноге, али сам свестан да треба да потражим лифт. А раније сам само тупо стајао и гледао - објашњава Наваљни.

Он се преко друштвених мрежа обратио лекарима којима је захвалио што су га из "технички живог човека" претворили у човека који може брзо да прелистава "Инстаграм" и без размишљања зна где треба да стави лајк.

Кира Јармиш, прес-секретарица Алексеја Наваљног, изјавила је да је отров којим је отрован руски опозиционер остао само на грлићу флаше из које је пио воду за време боравка у Томску. Позивајући се на немачке токсикологе, она тврди да на осталим предметима из хотелске собе у Томску и на личним стварима Наваљног није пронађен новичок.

Флашицу воде коју је пио у хотелској соби у Томску донели су његови сарадници у Берлин. Наводно су људи са којим се он сретао у Томску, одмах по принудном слетању авиона са Наваљним у Омск, пожурили у хотел где је он спавао у Томску и узели неке од предмета које је користио.

Неки од људи који сумњају да је Наваљни отрован кажу да се он брже опоравио од тобожњег тровања опасним бојним отровом него што се људи излече од обичног грипа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)