ИЗБОРИ ИГРА БЕЗ ПОБЕДЕ ТРАМПА: Група моћника блиских Сорошу и ИТ индустрији имају план да оспоре вољу народа

Драган ВУЈИЧИЋ

07. 09. 2020. у 11:30

ИЗБОРИ ИГРА БЕЗ ПОБЕДЕ ТРАМПА: Група моћника блиских Сорошу и ИТ индустрији имају план да оспоре вољу народа

Танјуг

ТРАНЗИШН интегрити проџект" (ТИП), застрашујућа група Сорошевих "генерала" из Беле куће подржана "филантропима" типа Ерихa Шмитa (дугогодишњeг директора "Гугла") и милијардера Николаса Бергена (из истоименог института где се креира четврта технолошка револуција са вештачком интелегинцијом на челу) у јуну је данима изводила ратне игре на тему америчких избора.

Од четири сценарија исхода чак и у случају да Трамп убедљиво добије, група која себе представља као "легитимацију" за регуларну транзицију власти има сценарије према којима Трамп никако не може ући у други мандат. Чак три од четири симулације исхода избора се завршавају наметањем ратног стања или војном "интервенцијом" ради успоставе поретка из планираног 11-недељног хаоса од дана избора до јануарске инаугурације председника, коју треба спречити.

Групу ТИП чине људи из Обамине администрације и назадовољни републиканци под именом "Никад Трамп". Међутим, они су политичка фасада. Иза њих стоје милијардери Силицијумске долине.

Роза Брукс

ЛОГИСТИКА БРУКСОВЕ

СОРОШЕВ генерал Роза Брукс је челник утицајног тинк-тенка "Нова Америка". Њихова "мисија" је "искрено суочавање са изазовима које узрокују брзе технолошке и друштвене промене и коришћење прилика које те промене стварају". "Нову Америку" финансирају милијардери из Силицијумске долине, укључујући Била Гејтса ("Мајкрософт"), Ерика Шмита ("Гугл"), Рида Хофмана ("Линкедин"), Џефрија Скола и Пјера Омидјара ("И-беј")....

Како пишу "Бостон глоб", "Нешнл пулс" и портал "Анлимитид хенгаут", у сценарију да за Трама гласа велика већина бирача, Џо Бајден (којег је у ратној игри играо Џон Подеста, менаџер кампање Хилари Клинтон и шеф кабинета Клинтона)одбио би да призна пораз.

У међувремену од гувернера три проверене државе: Северна Каролина, Висконсин и Мичиген, затражио би додатно бројање. Гувернери "шаљу своје резултате" у Изборну централу покушавајући да поткопају победу Трампа.

Даље, "Бајденов штаб" тражи да западне државе, посебно Калифорнија, али и Орегон и Вашингтон, најаве могућност отцепљења уколико се републиканци не сложе са сетом структурних реформи које предлажу. Касније, Бајденови износе списак реформи:

* Државност Вашингтону и Порторику

* Подела Калифорније на пет држава ("како би веродостојније представљали своје становништво у Сенату")

* Захтев да се судије Врховног суда са 70 година пензионишу (јер су конзервативни)

"Структурне реформе" подразумевају САД од 56 држава, а нове државе треба да обезбеде трајну већину демократама...

Ђерђ Сорош

ТИП у овој симулацији показује и како би окривио Трампову кампању за одлуку демократа да предузму наведене "провокативне акције без преседана", тврдећи да је Трампова кампања крива за све. У случају "јасне победе Трампа" треба учинити низ корака да 20. јануара изабрани председник не буде инаугурисан. Према симулацији, на крају није јасно шта би војска учинила у овој ситуацији.

РАЗЈАШЊЕНА ХИЛАРИ

НЕДАВНЕ изјаве Хилари Клинтон да Бајден "не би требало да призна ни под којим условима пораз" и да ће, "на крају", победити ако се поступак за утврђивање исхода избора "одуговлачи" - објављивањем исхода ратних игара групе ТИП добио је разјашњење. Да би илустровали везу између Сороша и Хилари, медији објављују "филантропово" наређење Клинтоновој како да поступа према немирима у Албанији где је Бериша устао против Едија Раме (тврдећи да контролише тржиште наркотика). Сорош препоручује Хилари да "треба хитно урадити две ствари", "пренети снажну поруку међународне заједнице премијеру Бериши" и "именовати високог европског званичника за посредника у спору". Оба задатка је одмах извршила.

Медији анализирају и кадрове у ТИП, сценаристе "транзиције" у Белој кући.Роза Брукс, први саоснивач, бивша је саветница Пентагона из Обамине ере и чланица труста мозгова "Нова Америка". Уједно је челник првог ешелона Фонда за отворено друштво Ђерђа Сороша. Претходно, у ери Обаме (и његових обојених револуција у Сирији, Либији, Украјини), била је саветник Пентагона и Стејт департмента у одељењу којим је руководила Хилари Клинтон. У Белу кућу је ступила у доба Била Клинтона а дошла је са места генералног саветника председника Сорошевог Института за отворено друштво. Бруксова је упоредо на стипендији Модерног ратног института Вест Поинта, где проучава "однос војске и полиције", као и на Џорџтауновом програму иновативног рада полиције. Она је тренутно кључни играч у пројектима "реформе полиције" (због насиља полицајаца) које чак подразумева и елиминисање локалних полицијских одељења.

Зое Хадсон, директор ТИП-а, такође је "Сорошев генерал" који је служио 11 година у Стејд департменту као виши аналитичар и веза између фондација и владе САД.

Други суоснивач ТИП групе је Нилс Гилман, потпредседник програма на Бергруен институту који је фокусиран на вештачку интелигенцију и трансхуманизам. Део је фракције коју воде милијардери, заједно са Стивом Сварцманом и Ериком Шмитом из Блекрок фонда. Циљ им је развој вештачке интелигенције и такозвана четврта индустријска револуција, у сарадњи са политичким вођама и економском елитом Кине. Шмит сада тај посао ради и за Министарство одбране.

Управо Трампов однос према Кини највећа је сметња овим пребогатим ИТ газдама да остваре своје "чиповане планове".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)