ВЕЋ ПОЛА ГОДИНЕ ПОЗИТИВНА НА КОРОНУ: Изгубила је посао и наду, жени се живот срушио због вируса

Милица Остојић (Рим)

29. 08. 2020. у 18:01

ВЕЋ ЈЕ 170 дана у карантину, позитивна је на корона вирус и после 19 тестова.

ВЕЋ ПОЛА ГОДИНЕ ПОЗИТИВНА НА КОРОНУ: Изгубила је посао и наду, жени се живот срушио због вируса

Фото: Депоситпхотос

Нада Кава (49), која живи већ дуго у месту Сан Ђовани ди Колонело, у близини Терама у региону Абруцо, када се пробуди размишља да ли је будна или се кошмар наставља и даље.

- Нисам добро и сада сам истински бесна, одвешће ме у ковид болницу у Пескару и рећи ће ми да нисам прикладна за лечење хиперимуном плазмом. Већ сам била прошле седмице, надала сам се, имала сам поверења да ће почети одмах са терапијом, међутим тамо сам провела само један дан, лекари су ме прегледали и послали кући.

Да ли ће се икада завршити овај кошмар, пита се Нада, јер овакво стање траје нечувено дуго, и овакав случај до сада није познат.

Нада је отпуштена са посла јер је све време у 170 дана била на боловању, односно у карантину, а пре епидемије је радила у једној самопослузи као продавачица.

Један други власник самопослуге чуо је за њен случај и понудио јој је посао, такође продавачице. Нада је требало да почне да ради на новом радном месту почетком септембра.

- Била сам оптимистична и срећна када сам добила понуду почетком августа, мислила сам коначно нећу више бити позитивна после 170 дана и почећу нови живот и нови посао. Урађен је последњи деветнаести тест по реду и ја сам међутим и даље позитивна и за мене нема наде, нема чуда".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)