АМЕРИЧКЕ МОРНАРЕ НАПАЛА АЈКУЛА: Летње уживање се претворило у хаос, покушали да се одбране пушкама (ВИДЕО)

Новости онлине

27. 08. 2020. у 18:06

МОРНАРИ америчке обалске страже једва су чекали слободно поподне да би се освежили безбрижном на Тихом океану, али у то време нису имали појма да ће се уживање готово претворити у борбу за њихов живот.

АМЕРИЧКЕ МОРНАРЕ НАПАЛА АЈКУЛА: Летње уживање се претворило у хаос, покушали да се одбране пушкама (ВИДЕО)

Фото: Фацебоок

Фотограф брода сликао је веселе морнаре како скачу с брода и уживају у мору, а летње радости нагло су прекинуте када је на радију зачуло упозорење - прилази морски пас.

Предатор је убрзо примећен, у питању је била ајкула дужа од два метра и уследила је паника. Мањи брод је одмах активиран да прими морнаре, а капетан брода, за кога се прича да је велики љубитељ животиња, издао је наредбу - пуцај!

Официр задужен за безбедност посаде, Семјуел Кинтрон, одмах је преузео команду и почео да пуца по предаторима. Срећом, морски пас се брзо окренуо и престрављени људи су могли да одахну са олакшањем.

Кажу да је то била сцена као из холивудског филма.

- Без претеривања, био је дужи од два метра. Отпливао је до групе од 30-40 људи који су се безбрижно купали. Наш "анђео чувар" одмах је кренуо да устрели чудовиште. Део посаде се укрцао на мали брод, док је остатак отпливао до већег. Срећом, морски пас се окренуо и отишао. Сви смо били фокусирани и на крају је све прошло добро - написао је један морнар на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)