МУЧИТЕЉИ ЋЕРКЕ СЕ ВАДЕ НА ВАШКЕ! Гротескни маневар несавесних родитеља малолетне муслиманке из Безансона - стриц и стрина признали све!

Горан ЧВОРОВИЋ/Од сталног дописника: ПАРИЗ

26. 08. 2020. у 18:39

МУЧИТЕЉИ ЋЕРКЕ СЕ ВАДЕ НА ВАШКЕ! Гротескни маневар несавесних родитеља малолетне муслиманке из Безансона - стриц и стрина признали све!

Фото: Википедја

НЕСАВЕСНИ родитељи, муслимани из Босне, који су унаказили сопствену ћерку јер је хтела да се уда за Србина православца, како сазнају "Новости", покушали су пред судом да се извуку на гротескан начин: истражним органима су поручили да су ћерки исекли косу јер је имала вашке!

- Родитељи малолетнице су ово брутално шишање објаснили чињеницом да је малолетница имала ваши - потврдио је за "Новости" Етјен Манто, државни тужилац из Безансона. - Али, стриц и стрина признају да је то била казна због бега. Малолетница потврђује да је претрпљено насиље у вези с тим што њена породица не прихвата њену емотивну везу са младићем српског порекла и хришћанске вере.

Фото: Franck Hakmoun

Етјен Манто

Државни тужилац је потврдио да ће оцу, мајци, стрицу и стрини бити суђено због насиља над малолетницом, и да су је тукли и секли јој косу, по њеном повратку, после четвородневног бега са младићем српског порекла, старим 20 година, који живи у истој згради.

Детаљније читајте у сутрашњем штампаном издању "Вечерњих новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Sale

27.08.2020. 07:10

@Lol - Jes, u pravu si. Mučili joj se roditelji od rođenja da je dobro prodaju, pardon, udaju, za polovnog Pežoa i dve koze, a ova, nezahvalna, pobegla za Srbina umesto da stavi sebi na glavu džak od krompira kako naređuje tradicija. Ma to je neverovatno šta će omladina danas još da uradi...