СПРЕМНИ ДА СПРЕЧЕ НЕРЕДЕ: Војска обезбеђује споменике на протесту у Минску

Танјуг

23. 08. 2020. у 18:01

НА десетине хиљада антивладиних демонстраната окупило се данас на улицама Минска, док војска упозорава да ће она, а не полиција, одговорити на било какве немире опозиције у близини државних обележја у граду.

MiR

23.08.2020. 19:18

@Mija - Svako ljudsko bice je briga za spomenike, a tebe nije? Kad bi ova potplacena rulja nekim krajickom mozga bila svesna da je zapadnjacka "demokratija" sa privatizacijom, "slobodom" govora i izbora, i nekakvom "fer" trzisnom utakmicom uz "slobodan" protok robe, ljudi i usluga samo bajka za malu decu, pokupila bi se i otisla kuci. I molila Boga da sto duze pozivi sistem koji imaju jer im omogucava zivot dostojan coveka. Vidite sta zapadnjacko trziste radi sa robom i firmama iz Kine i Rusije, sta tek ostaje za slabije drzave? Zapadnjaci sprovode samo SVOJU slobodu van svojih granica, i protekcionizam unutar sopstvenih granica. Svim sredstvima.

vladimir

23.08.2020. 23:09

Poštovani Lukašenko, pobedio si ubedljivo na regularnim i demokratskim izborima, a oni dobijaju i na validnosti jer im "zapad" zamera, što je samo potvrda regularnosti rezultata glasanja! SVA sredstva očuvanja reda u državi i očuvanja teritorijalnog integriteta su u tvojim rukama! Bez razmišljanja - primeni svoja ovlašćenja! Baljšoj privet!