ПОДРШКА АКТУЕЛНОМ ПРЕДСЕДНИКУ: Српски Американци званично део кампање за реизбор Трампа

Танјуг

22. 08. 2020. у 23:50

ПОДРШКА АКТУЕЛНОМ ПРЕДСЕДНИКУ: Српски Американци званично део кампање за реизбор Трампа

Фото: АП

ТРИ недеље након што је у САД покренута кампања под називом "Срби за Трампа 2020", Американци српског порекла који подржавају актуелног председника, постали су званичан део коалиције у кампањи за поновни избор председника Доналда Трампа.

Како се наводи у саопштењу организације "Српски Американци за Трампа 2020", кампању "Срби за Трампа 2020" покренуле су Олга Раваси и Памела Колинс како би промовисали грађански ангажман српског расејања у Сједињеним Државама, пренео је Српски Радио Чикаго.

- Тако смо поносни на овај тренутак и коначно знамо да су председник Трамп и његов тим чули наше гласове, а наш напоран рад и посвећеност су се исплатили - навеле су Равасијева и Колинсова.

Оне су додале да су чланови кампање мотивисани више него икада пре да омогуће да се поновно изабере "вероватно најбољи председник у историји Америке" будући да се, како су нагласиле, нација суочава с егзистенцијалном кризом.

Како су додале, у овом великом времену нестабилности потребно је снажно вођство председника Трампа, поверење у тешке одлуке које доноси, као и и закон и ред.

У саопштењу се подсећа да се Американци српског порекла никада раније на овом нивоу нису организовали како би подржали неког кандидата, посебно председничког кандидата. Штавише, како се наглашава, ово је први пут да су као заједница званично препознати у председничкој кампањи.

Равасијева је рекла да чланови ове заједнице, у даљој координацији са службеном кампањом, планирају да наставе са промоцијом ове иницијативе и формирају снажне тимове у свакој кључној држави.

- Циљ је да се мобилише око милион Срба-Американаца и Американаца са потпуним или делимичним српским пореклом широм Сједињених Држава да се придруже победничком тиму, и организованим напорима и да помогнемо поновни избор председника Доналда Трампа - поручила је Олга Раваси.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Zoran

23.08.2020. 07:54

@AG - Usrecices se sa socijalizmom u Americi kad ti dodju demokrate. Ja sam "Srbin" Amerikanac, ali me glasanje ne interesuje, jer je sve namesteno. I tramp dobio preko namestakljke....niko zivi nije verovao da on pobedio. Inace narod u Americi, posebno mladi, su ti za socijalizam i sve besplatno. To ti je, verujem, veoma poznato, a ishod ti je poznat.

Mile new york

23.08.2020. 16:47

Srbi u Americi ako glsaju za trampa nisu normalni onda jer isti taj Tramp radi protiv svih imigranata u Americi to znaci i Srba,isti Srbi ako tramp pobedi sutra nece dobijati zelene karte,vize itd jer Trump pored ubijanja ilegalne imigracije isto tako unistava legalne imigrante,trenutno ja kao Srbin nemogu da obnovim zelenu kartu jer trump namerno sabotira imigraciono,ja licno kao veliki Srbin mu nikad nebih dao glas da bih bilo kome drugom.