ВАНЗЕМАЉСКЕ БАЗЕ У АМЕРИЦИ: Примећено пет подземних објеката са тајним пролазима? (ВИДЕО)

Новости онлине

среда, 12. 08. 2020. у 12:44

ВАНЗЕМАЉСКЕ БАЗЕ У АМЕРИЦИ: Примећено пет подземних објеката са тајним пролазима? (ВИДЕО)

Фото: Депозитфотос

САМОПРОГЛАШЕНИ експерт за НЛО тврди да је открио улазе у пет различитих подземних база у Јужној Каролини. Ловац на ванземаљце каже да верује да наводне базе имају тајне пролазе који воде у море.

Скот Варинг каже да је преко „Гугл ерта“ открио ванземаљске испоставе које се скривене на острву у Јужној Каролини. У питању је пет удубљења овалног облика која се, чини се, савршено подударају на сателитској слици. Ова упечатљива формација убедила је Варинга да овали крију подземне ванземаљске базе, а он тврди да имају дуге пролазе који воде у море.

„Пет острва су на мапи под савршеним углом од 45 степени“, написао је Варинг. „Пет овала има средишњи овал који је највећи, а затим све мање док иду према крај. Оуни су постројени паралелно један са другим. Све би то требало да је статистички немогуће, а ипак ... ето га.“

Иако су формације овалног облика упечатљиве, научно објашњење је да су они пример мочварних подручја познатих као Заливи Каролине. То су елиптичне удубљења која су у великој мери испуњена кишом и плитким подземним водама. Она се превасходно налазе у Каролини и Џорџији, али се могу видети и на многим местима дуж обале америчког Атлантског океана.

Занимљиво је да геолози нису сасвим сигурни у то шта је проузроковало да се развију необичне водене формације, а неки чак и наводе да су оне можда последица удара комета у давна времена. Међутим, већина стручњака сматра да су то остаци древних ерозивних процеса који се више не одвијају, преноси „Раша тудеј“.

rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)