ПРЕМИНУЛА ПОСЛЕ УВЕЋАЊА ЗАДЊИЦЕ: Два дана по изласку из болнице почела су да је БОЛЕ ЛЕЂА, када је стигла до лекара било је КАСНО

Novosti online

среда, 05. 08. 2020. у 23:40

ПРЕМИНУЛА ПОСЛЕ УВЕЋАЊА ЗАДЊИЦЕ: Два дана по изласку из болнице почела су да је БОЛЕ ЛЕЂА, када је стигла до лекара било је КАСНО

Фото: Инстаграм

РЕПЕРКА Фернанда Родригез познатија као MC Atrevida преминула је у 43. години после операције увећања задњице на клиници у Рију де Жанеиру.

Бразилка је умрла само два дана након што јој је вишак масти са леђа убризган у задњицу. Након операције дошло је до отказивања бубрега и сепсе што је било кобно за њу. У болницу "Евандро Фреире" у Говернадору дошла је жалећи се на болове у леђима и болне упале, смештена је затим на интензивној нези.

Лекари ове установе изјавили су да је вероватно њен организам одбацио комбинацију непознатих материја и њене масти која јој је убризгана у задњицу. Напоменули су да би можда преживела да се раније јавила, пише "Black sport online".

Директорка клинике "Queen of Plastics" Ванија Таварес негирала је преко својих адвоката да је Фернанда Родригез преминула због спорне комбинације супстанци која је коришћена током операције.

Полиција истражује зашто је клиника уопште радила иако је имала забрану и била затворена месецима. До затварања је дошло након жалби 4.600 пацијената.

Поставља се питање и да ли је Фернанда уопште могла да издржи операцију ако је имала претходне здравствене проблеме, а има доказа који указују на ово последње.

Фернанда морала да умре, јер је њена смрт сплет животних околности

Према изјавама детектива, доктор Вилсон Ернест Галарза који је 16. јула оперисао реперку, уопште није квалификовани пластични хирург, већ специјалиста кардиологије, ортопедије и гинекологије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melanina carioca!😍 @carolviana40deg Não aceite imitação😉😍

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on Jul 11, 2019 at 6:10am PDT

Међутим, његов адвокат Карлос Коста рекао је да је његов клијент похађао "курсеве пластичне хирургије" и да је способан за ову врсту операције. Вилсон Ернест Галарза огласио се у међувремену рекавши да је Фернанда морала да умре јер је њена смрт сплет животних околности.

Полиција је 31. јула испитивала власника клинике, а пре два дана саслушан је и др Галарза. Уколико се докаже да је било пропуста на операцији, клиника и лекари могли би да буду оптужени за убиство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muito obg Jesus por mais um Ano de vida🎂🍸

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on Aug 13, 2019 at 6:22pm PDT

Породица Фернанде Родригез која је иза себе оставила дете, рекла је да је она операцију платила 580 долара, а данима је најављивала на Инстаграму како ће променити изглед.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)