МИЛИОНЕР ПРОНАЂЕН РАСКОМАДАН: Сестра затекла језив призор, сумња се на професионалну егзекуцију

Новости онлине

среда, 15. 07. 2020. у 11:56

МИЛИОНЕР ПРОНАЂЕН РАСКОМАДАН: Сестра затекла језив призор, сумња се на професионалну егзекуцију

Фото: Принтсцреен

МИЛИОНЕР Фахим Салех пронађен је мртав у свом стану у Њујорку.

Стравичан призор затекла је његова сестра која је била забринута јер јој се није јављао.

Када је ушла у стан видела је да су његови глава и удови били одсечени тестером која је и даље била укључена у струју. Према првим информацијама, сви делови тела стављени су у пластичне кесе.

Наводно, камере у згради снимиле су осумњиченог са рукавицама, капом, маском и кофером како улази у лифт са Салехом до стана.

Салех и осумњичени су заједно отишли до његовог стана на седмом спрату, а када су изашли из лифта, одиграо се напад. Он је пао на под, али и даље није познато да ли га је нападач упуцао или омамио. Због начина како је организован напад, полиција сматра да је реч о професионалној егзекуцији.

- Осумњичени је имао са собом кофер, очигледно је реч о професионалцу - рекао је неименовани извор из полиције.

Како се истиче, полицију је изненадило што је на лицу места пронашла врло мало крви, с обзиром да је Салех потпуно био раскомадан, па се сматра да је већи део уклонио нападач. Истраживачи покушавају да утврде да ли је управо Салехова сестра прекинула убицу у склањају делова тела, као и да ли је убица искористио други излаз како би напустио зграду.

- Имамо торзо, глава је одсечена, као и руке и ноге. Све је још на лицу места, али и даље не знамо шта је мотив - рекао портпарол њујоршке полиције наредник Карлос Нијевес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waddacity. This isn’t goodbye. It’s hello. #jakarta

A post shared by Fahim Saleh (@fahims) on Feb 2, 2019 at 7:27pm PST

Салех је некадашњи вебсајт девелопер који је постао извршни директор курирске службе у Лагосу, Нигерији, а милионер је недавно купио луксузни стан на Мехнетну за два милиона долара.

Према речима његових пријатеља, Салех је своје богатство стекао сам, а његова страст били су геџети и видео игрице. Како кажу, уживао је да доводи технолошке компаније у неразвијене земље као што су Нигерија и Индонезија.

Син је бангладешких имиграната, а већ као тинејџер је научио да кодира и развија апликације. Потом је дипломирао на Универзитету Бентли у Валтаму, у Масачусетсу, а већ тада је имао успеха са апликацијом "ПранкДиал" која је направљена тако да се упућују шаљиви телефонски позиви.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)