ЕКСПЛОЗИЈА У ФАБРИЦИ РАКЕТА У АНКАРИ: Погинуло пет радника (ВИДЕО)

Танјуг

10. 06. 2023. у 11:35

У ДАНАШЊОЈ експлозији фабрике за производњу ракета и експлозивних направа у Турској погинуло је пет људи, а претпоставља се да је до експлозије дошло вероватно због хемијске реакције током производње динамита.

ЕКСПЛОЗИЈА У ФАБРИЦИ РАКЕТА У АНКАРИ: Погинуло пет радника (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@Odysee

Експлозија се догодила око 8:45 у комплексу државне Механичке и хемијске индустријске корпорације, у предграђу Анкаре, рекао је гувернер Васип Шахин новинарима, пренео је АП.

Шахин је додао да је експлозију вероватно изазвала хемијска реакција током производње динамита, а тужилаштво је одмах покренуло званичну истрагу.

Сиви дим је виђен како се уздиже изнад комплекса, док су се амбулантна возила и ватрогасци упутили ка месту несреће, објавила је приватна телевизија НТВ. 

У експлозији у фабрици ракета и експлозивних направа у предграђу Анкаре, главног града Турске, погинуло је пет радника, саопштило је турско Министарство одбране. Експлозија је одјекнула рано јутрос. Претпоставља се да је експлозију изазвала хемијска реакција током производње. На месту инцидента избио је пожар, али су ватрогасци успели да га ставе под контролу, објавио је турски „Хабер“.

Прозори на оближњим продавницама и кућама су разбијени јачином експлозије. Чланови породица радника брзо су отишли испред фабрике када су чули да је дошло до несреће, додала је телевизијска станица.

БОНУС ВИДЕО:

НЕБО У ЊУЈОРКУ ПОСТАЛО ЈЕ НАРАНЏАСТО: Дим од шумских пожара у Канади прекрива Северну Америку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову