ПОГЛЕДАЈТЕ - РУСКИ ПТР КОРНЕТ УНИШТАВА ТЕНК ВСУ: Мобилној противоклопниј јединици је довољно 30 секунди за акцију (ВИДЕО)

П. З. С. / твзвезда.ру

07. 06. 2023. у 22:00

РУСКИ војници уништили су тенк украјинских милитаната користећи противтенковску вођену ракету (АТГМ). „Звезда” је објавила снимке рада бораца.

ПОГЛЕДАЈТЕ - РУСКИ ПТР КОРНЕТ УНИШТАВА ТЕНК ВСУ: Мобилној противоклопниј јединици је довољно 30 секунди за акцију (ВИДЕО)

Лансирање са постоља возила или авиона

Непријатељски тенк су открили извиђачи, а мобилна група ловаца на непријатељска оклопна возила довезла се до места на колима. Оператер је нанишанио мету и пуцао. Чим је мета погођена, аутомобил је нестао у шумском појасу.

Све ове радње изведене су за минут. Одлагање у таквој ситуацији је опасно, јер непријатељ може узвратити ватру.

Да униште украјинске тенкове, посаде АТГМ-а на багијима имају две могућности: да се попну са стране и одмах пуцају испод куполе да би спалиле муницију, или прво да сруше стазу па да је заврше. Овој „Звезди” испричао је руски борац са позивним знаком Батон.

Због Батона уништена су два тенка украјинске производње. Тешко је препознати моделе, јер борац види само тип возила на видику - тенк или борбено возило пешадије. Међутим, то је тачно на мети.

-Често смо на послу. Идемо два-три пута дневно. Ако је могуће, наравно, пуцамо испод торња да спалимо БЦ. Па, и тако, ако нема могућности, харфамо, и, када будемо спремни, завршетак је већ на другој позицији, рекао је позивни знак Батон, оператер АТГМ-а.

БОНУС ВИДЕО: КУЉА ВОДА НА СВЕ СТРАНЕ - Снимак оштећења на брани Каховскаја

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову