ПРОБЛЕМИ ПОЧЕЛИ НАКОН НАПУШТАЊА ЕУ? Путници сатима чекају превоз преко Ламанша

Танјуг

01. 04. 2023. у 13:12

ПУТНИЦИ из Велике Британије данас сатима чекају у редовима за прелазак преко канала Ламанш који раздваја Енглеску и Француску, а управа залива Довер у Енглеској тврди да кашњења настају због лоших временских услова, густог саобраћаја, као и због дугих граничних процедура француских власти приликом уласка у ову земљу.

ПРОБЛЕМИ ПОЧЕЛИ НАКОН НАПУШТАЊА ЕУ? Путници сатима чекају превоз преко Ламанша

FOTO: AP/Tanjug

Управа залива Довер је обавестила путнике које желе да трајектима стигну преко Ламанша да ће бити "озбиљних кашњења" и саопштила да је "дубоко фруструрана" новонасталом ситуацијом, преноси АП.

Управа овог енглеског залива, из кога крећу трајекти ка француском Калеу, тврди да највише касни аутобуски превоз, али снимци локалних медија показују и дуге колоне аутомобила и камиона.

Данашњим даном почиње двонедељни распуст у већини школа у Великој Британији.

Кашњења превоза преко Ламанша су постала уобичајена појава након што је Велика Британија изашла из Европске уније, констатује америчка агенција.

БОНУС ВИДЕО: КАЋУША НА УЛИЦАМА ПАРИЗА: Погледајте улични перформанс младих током антирежимских протеста

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!