БИЗАРАН СЛУЧАЈ: Бака оптужена за убиство унучића - Једну бебу заборавила у колима, друга се удавила у језеру док је она спавала

Novosti online

30. 03. 2023. у 14:08

ЈЕДНА 65-годишња бака оптужена је за тешко убиство из нехата након трагичне смрти седмомесечне девојчице, само неколико месеци након што се њен старији брат удавио док је о њему водила рачуна.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ: Бака оптужена за убиство унучића - Једну бебу заборавила у колима, друга се удавила у језеру док је она спавала

Фото: Фејсбук

Уријел Шок је преминула на задњем седишту теренца на Флориди, где ју је наводно оставила без надзора бака Трејси Никс 22. новембра.

Бивша директорка школе рекла је да је "једноставно заборавила" на бебу након што се одвезла кући после ручка и отишла да вежба клавир, остављајући Уријел саму цело поподне на топлоти од 32 степена Целзијуса са подигнутим прозорима, наводи се у изјави притужбе канцеларије шерифа округа Харди.

Ужасна несрећа десила се само три месеца након што се њен брат Езра, стар 16 месеци, удавио у језеру док је био без надзора у Трејсиној кући неколико дана пре Божића 2021.

Трејси Никс је тог уторка чувала своју унуку док је њена ћерка Кајла Никс била код фризера.

Након смрти Езре, Кајла и партнер Дру Шок "уопште нису веровали Трејси" и никада нису дозволили свом четворогодишњем првенцу да остане са њеном мајком.

- Били смо узнемирени, али ја сам волела своју мајку и ја сам ћерка која је желела своју маму у свом животу, и у том тренутку сам мислила да могу да јој пружим другу шансу - рекла је Кајла.

Рекла је да је "веома мало времена" које је Трејси проводила са Уријел било "скоро увек уз надзор". Али Уријел је 22. новембра остала без надзора све док један од Трејсиних унука није стигао и "одједном" је схватила да је бебу оставила у колима цео дан.

Њен муж Неј Никс безуспешно је покушао реанимацију детета.

Трејси је јуче присуствовала припремном рочишту.

У разговору за ВФТС-Тампа, Кајла је рекла: "Ако сам објективна, она мора да иде у затвор. Као њену ћерку убија ме што то кажем. Као њихова мајка то захтевам".

Езра Никс се удавио у језерцету близу Трејсиног дома док је био без надзора само неколико дана пре Божића 2021. Полицијски извештај округа Харди каже да је Трејси била код куће са Езром када је умро.

Заспала је на каучу у дневној соби док је њен партнер обављао послове. Када се пробудила и није могла да пронађе дете, позвала је свог мужа.

Трејси је тада пронашла младог Езру како лежи лицем у великом рибњаку на само неколико метара од њихове куће. Није назвала хитну и започела је реанимацију коју је наводно научила док је радила као учитељица.

Трејсиин муж је тада позвао Дру, који је дететовој мајци рекао да се "нешто догодило Езри". Кајла, која је тада била у шестом месецу трудноће, одјурила је до куће своје мајке и учествовала у директном судару са другим аутомобилом.

Видевши како хеликоптер слеће изнад имања, изашла је и отрчала без ципела до куће своје мајке.

Избезумљена мајка Кајла је на Фејсбуку испричала о свом сломљеном срцу када је њеном сину искључен апарат за одржавање живота, након чега јој је он умро на рукама 23. децембра 2021.

Уријел је рођена три месеца касније, у марту.

У новембру прошле године написала је: "Потпуно сам сломљена. Трауматизована. Бесна. Опустошена. Преплављена".

Она сада тражи правду за Уријел и Езру.

У полицијском извештају је наведено да је Трејси "починила кривично дело занемаривања деце".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: НАЈГОРА НОЋНА МОРА: Нешвил у шоку после пуцњаве у којој је убијено шесторо, међу њима и деца

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Како постати и остати бр. 1 у ономе што радите?