ГРУДИ И ЗАДЊИЦА ПРОТИВ ПЕНЗИЈСКЕ РЕФОРМЕ: Француска инфлуенсерка запалила друштвене мреже (ВИДЕО)

Г.Ч.

29. 03. 2023. у 23:05

Форме против реформе - поиграла се речима на свом налогу позната француска инфлуенсерка која наступа у јавности под псеудонимом Полска, алудирајући на своје облине и протест против новог закона о пензијама.

ГРУДИ И ЗАДЊИЦА ПРОТИВ ПЕНЗИЈСКЕ РЕФОРМЕ: Француска инфлуенсерка запалила друштвене мреже (ВИДЕО)

Принтскрин БФМТВ

- Могу да се имају лажне трепавице, нокти и задњица, али права убеђења - поручила је Полска.

Она је са својом пријатељицом, Туатис, такође инфлуенсерком издашних форми, снимљена на последњим манифестацијама у Паризу.

Није, каже, најпре знала због чега се народ буни, али се, кад се информисала, и сама прикључила демонстрацијама. Многи учесници манифетација су хтели да направе селфи с њима.

Истиче да је битно да својим једноставним речима младима пренесе поруку, јер је многима од њих, како наводи, компликован језик старијих преко медија. Она има двеста хиљада пратилаца на инстаграму и чак осамсто хиљада на тиктоку.

Наводи да није гласала на претходним изборима јер није имала сва потребна документа, али да ће то учинити следећи пут. Каже да за сада нема свог политичког фаворита, али то сигурно није председник Макрон.

Њен стајлинг, са надуваним уснама и силиконима, привукао је огромну пажњу јавности, имајући у виду да то у принципу одудара од овдашњих естетских обичаја. Као такав куриозитет, гостовала је и на овдашњој најгледанијој информативној телевизији БФМТВ, одакле су ови снимци, и где је појаснила свој ангажман.

Рекла је да су је запазили и синдикални лидери, који ће јој на поклон послати синдикални качкет са шљокицама, и који ће носити на следећим манифестацијама.

Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТЕСЛИНЕ РЕЧИ КОЈЕ ПЛАШЕ: Како ће изгледати свет у 2100. години - ограничење потомства, стерилизација, хигијена и загађеност