ДОНАЛД ТРАМП НА ПРВОМ ПРЕДИЗБОРНОМ СКУПУ: "Ја сам најнедужнији човек у историји САД"

Novosti online

26. 03. 2023. у 18:10

БИВШИ амерички председник Доналд Трамп рекао је у суботу хиљадама присталица у Тексасу да га један за другим истражују лажне истраге и да је прогањан стаљинистичким методама.

ДОНАЛД ТРАМП НА ПРВОМ ПРЕДИЗБОРНОМ СКУПУ: Ја сам најнедужнији човек у историји САД

Фото АП

 - Од почетка је то био лов на вештице и лажне истраге једна за другом, нешто директно из ужаса стаљинистичке Русије - рекао је он.

Тужиоци Менхетна тренутно истражују Трампа због могућег кршења закона о финансирању кампање јер је платио порно глумици 130.000 долара да не прича о вези са њим уочи председничких избора 2016.

 - Ја сам најнедужнији човек у историји Америке - рекао је он и додао:  - Имам лош публицитет, али моја подршка иде до неба -.

(Радио Сарајево)

БОНУС ВИДЕО:

"МИГОВИ" ОДЛЕТЕЛИ ЗА УКРАЈИНУ: Словаци послали Украјинцима четири од планираних 16 ловаца МиГ-29

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (1)

ПОСКОК НАЂЕН У ДВОРИШТУ КОД АЛЕКСИНЦА: Стручњаци имају корисне савете за власнике кућа