БИВШИ САВЕТНИК ЗЕЛЕНСКОГ: Чекамо добре вести од априла

П. З. С. /странауа

23. 03. 2023. у 00:42

ОД средине априла Украјину очекују „добре вести које приближавају победу”.

БИВШИ САВЕТНИК ЗЕЛЕНСКОГ: Чекамо добре вести од априла

Фото Танјуг/АП


Ово је у интервјуу естонском новинару Хансу Луику изјавио бивши саветник кабинета председника и бивши обавештајац Алексеј Арестович.

Према његовим речима, идеална опција би био удар на Мелитопољ.

-То би скратило линију фронта до 23. фебруара. Али нећемо напустити ни Крим, јер желимо да направимо унутрашњу политичку кризу у Русији, рекао је Арестович.

Он је прокоментарисао и мишљење да Запад снабдевањем оружјем гура Украјину у контраофанзиву.

- Не треба нас гурати, ми смо сами увучени у борбу. Потребно нам је оружје за успешну контраофанзиву. И сада се шаље. Дакле, негде усред НАТО-а чекају нас добре вести, рекао је бивши саветник ОП-а.

БОНУС ВИДЕО - БОРБЕ У БЛИЗИНИ СВАТОВА И КРЕМЕНАЈЕ: Руски војници користе системе "Град" и хаубице "Мста-С"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је најгори човек на свету