ЈОШ ЈЕДНА ВАТРЕНА НОЋ ПРОТЕСТА У ПАРИЗУ: Игра мачке и миша демонстраната с полицијом

Г.Ч.

22. 03. 2023. у 23:34

СЕДМУ ноћ за редом Французи, углавном млади, крајње левичарске оријентације, демонстрирају улицама Париза. Спонтани скупови организовани су у среду увече на више места у граду, да би крајњи скуп, нешто пре поноћи преко друштвених мрежа био сазван на Бастиљи.

ЈОШ ЈЕДНА ВАТРЕНА НОЋ ПРОТЕСТА У ПАРИЗУ: Игра мачке и миша демонстраната с полицијом

Принтскрин

Ту је поново дошло до мањих сукоба с полицијом, а запаљене су по обичају и канте за смеће које се гомилају на париским улицама. Игра "мачке и миша" између полиције и демонстраната који би се од налета снага реда склањали по околним улицама у правцу париске Железничке станице Лион, трајала је више сати.

Најрадикалнији учесници протеста су у среду увече правили неред и у Лиону где су на више места заустављали саобраћај, постављајући и палећи барикаде.

Принтскрин

 

Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК... Новак Ђоковић не само да је стигао на Вимблдон, већ тамо - нема мира (ВИДЕО)