ЈОШ ЈЕДНА ВАТРЕНА НОЋ ПРОТЕСТА У ПАРИЗУ: Игра мачке и миша демонстраната с полицијом

Г.Ч.

22. 03. 2023. у 23:34

СЕДМУ ноћ за редом Французи, углавном млади, крајње левичарске оријентације, демонстрирају улицама Париза. Спонтани скупови организовани су у среду увече на више места у граду, да би крајњи скуп, нешто пре поноћи преко друштвених мрежа био сазван на Бастиљи.

ЈОШ ЈЕДНА ВАТРЕНА НОЋ ПРОТЕСТА У ПАРИЗУ: Игра мачке и миша демонстраната с полицијом

Принтскрин

Ту је поново дошло до мањих сукоба с полицијом, а запаљене су по обичају и канте за смеће које се гомилају на париским улицама. Игра "мачке и миша" између полиције и демонстраната који би се од налета снага реда склањали по околним улицама у правцу париске Железничке станице Лион, трајала је више сати.

Најрадикалнији учесници протеста су у среду увече правили неред и у Лиону где су на више места заустављали саобраћај, постављајући и палећи барикаде.

Принтскрин

 

Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

РОДИЛА МУ ЈЕ СИНА: Шотрина жена била је најлепша у Југославији, а завршила је трагично - није оставила ни опроштајно писмо (ФОТО)