ПОГЛЕДАЈТЕ – АРТИЉЕРИЈА И ПРОТИВТЕНКОВСКИ СИСТЕМИ РАЗБИЛИ ОКЛОПЊАКЕ: Моторизована руска пешадија одбија украјински напад (ВИДЕО)

П. З. С. / твзвезда.ру

20. 03. 2023. у 20:39

МОТОРИЗОВАНА пешадија Јужног војног округа (СМД) одбили су напад украјинских јединица на једном од праваца у региону Запорожја.

ПОГЛЕДАЈТЕ – АРТИЉЕРИЈА И ПРОТИВТЕНКОВСКИ СИСТЕМИ РАЗБИЛИ ОКЛОПЊАКЕ: Моторизована руска пешадија одбија украјински напад (ВИДЕО)

Фото Танјуг/АП

Милитанти кијевског режима покушали су да пробију руску одбрану са снагама две оклопне групе на тенковима и пешадијским возилима стране производње. Непријатеља који је напредовао на време су приметили извиђачи, видевши га са дронова.

-Ујутро су почели да пуцају на нас из артиљерије, тенкова из даљине, а онда су јавили да су стигли тенкови, оклопни транспортери и да непријатељ креће одатле. Фокусирали смо се на пешадију. Наши АТГМ су уништили њихову опрему, а ми смо их подржавали ватром.

нда је исто почело са десног бока. Командант је одлучио да се раздвојимо како би водили једнаку борбу“, рекао је војник Оружаних снага РФ са позивним знаком „Грек“.

Током битке, украјински борци су поражени топовском и ракетном артиљеријском ватром, непријатељска опрема је уништена вођеним ракетама противтенковских система. Преживели радикали су покушали да побегну.

-Као што су обавештајци известили, напале су нас око две чете непријатеља, разбили смо их. Били смо испред и није било никог другог, само нас. Нас је било далеко мање од њих. Они не разумеју са ким се боре, додао је Грек.

БОНУС ВОДЕО - РУСКИ ЛОВЦИ-БОМБАРДЕРИ ПОНОВО НА ЗАДАЦИМА: Снимци борбених активности посада у авионима Су-25

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову