КАО НА ФИЛМУ: Покушао да украде хеликоптер, па направио општи хаос (ВИДЕО)

Novosti online

16. 03. 2023. у 11:20

ЛОПОВ који је упао на аеродром у Сакраменту и покушао да украде хеликоптер успео је само да тешко оштети неколико летелица и потом побегне. Због овог несвакидашњег случаја ангажован је и ФБИ.

КАО НА ФИЛМУ: Покушао да украде хеликоптер, па направио општи хаос (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Како јављају локални медији, неидентификована особа ушуњала се на аеродром јужно од Сакрамента у Калифорнији рано јутрос између 4 и 6 сати по локалном времену и покушала да стартује четири хеликоптера која су била на стајанци, саопштила је полиција.

Пошто је успео да покрене један хеликоптер, крадљивац је покушао да полети, али се уместо тога слупао.

Лопов је одмах побегао.

Хеликоптер који је покушао да украде завршио је преврнут на бок, а около су се разлетели делови, чак у кругу од сто метара. Полиција је констатовала да је штета на летелици тотална, али да срећом није било повређених.

Уништени хеликоптер припада локалној чартер компанији. У питању је мултифункционални Белл 407, а у истрагу је, с обзиром на то да је уништавање летелице федерални прекршај, поред полиције укључен и ФБИ, као и Савезна администрација за авијацију (ФАА) и Национални одбор за бедбедност саобраћаја.

Пилот који је у тим тренуцима био на аеродрому изјавио је да проблем представља то што ограда није довољно висока и што објекат није обезбеђен с довољно камера. Како је додао, његове колеге су од локалних власти тражиле да се побољша обезбеђење аеродрома.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: СУПЕРЈАХТА ОД 90 МИЛИОНА ЕВРА: Погледајте атракције Сајма наутике у Дубаију

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

Људи највише памте Срећне људе, а ја од те улоге нисам зарадио НИШТА