"УСТАО ИЗ МРТВИХ" НА СОПСТВЕНОЈ САХРАНИ: Тело извукли из рушевина, породица и доктори занемели од шока (ФОТО)

Novosti online

23. 02. 2023. у 18:48

НАКОН што је разорни земљотрес погодио Турску и Сирију 6. фебруара, погинуло је више десетина хиљада људи, а многи су остали живи закопани испод рушевина.

УСТАО ИЗ МРТВИХ НА СОПСТВЕНОЈ САХРАНИ: Тело извукли из рушевина, породица и доктори занемели од шока (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Али једна прича из Сирије након разорног потреса све је оставила у чуду. Наводно мушкарац по имену Ахмед ал-Магриби, становник Сирије, био је у граду Атарибу у Сирији у тренутку када је град погодио земљотрес.

 - Био је мртав и његово тело је остало испод рушевина, али се после два дана наводно вратио у живот. Његово тело је извађено из рушевина, а лекари су га држали у хладњачи два дана како би породица могла да га идентификује. Приликом идентификације је установљено да је то Ахмед - пишу медији.

Породица је тело однела на гробље да би га сахранила, али је тамо одједном његово срце наводно почело да куца и тело је почело да се мрда. Чланови породице су били шокирани када су видели овај призор и Ахмед је поново примљен у болницу.

Доктори су такође остали у шоку када су видели Ахмедово стање. Како наводи Даилy Стар, рекли су да је Ахмед један од ретких коме је срце престало и поново почело да куца.

У разорним потресима у Турској и Сирији погинуло је око 50 хиљада људи, док је више од милион људи задобило повреде.

У ове две земље 6. фебруара 2023. године догодио се земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера. Убрзо након тога, земљотрес јачине 7,6 степени Рихтерове скале погодио је исту област, и том приликом изазвао је додатну штету.

(СД)

БОНУС ВИДЕО:

ТУЖНА СЛИКА ИЗ СВЕМИРА: Сателитски снимци локација у Турској у близини епицентра земљотреса

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)