"УПРАВО САМ РАЗГОВАРАО СА ТРАМПОМ": Ричард Гренел о питању које занима цео свет - Стигао одговор

Новости онлине

20. 11. 2022. у 20:36

АМЕРИЧКИ дипломата Ричард Гренел огласио се на Твитеру након што је милијардер и директор Твитера Илон Маск вратио налог бившем америчком председнику Доналду Трампу.

УПРАВО САМ РАЗГОВАРАО СА ТРАМПОМ: Ричард Гренел о питању које занима цео свет - Стигао одговор

ФОТО: АП

Управо сам разговарао са Доналдом Трампом о Твитеру и "Трут Соушал". Трамп је маркетиншки геније (због ког је свет био безбедан, а економија снажна) - написао је Гренел на Твитеру, и "таговао" Илона Маска.

"Трут Соушал" је друштвена мрежа коју је у октобру 2021. године пустила у рад фирма коју је основао Доналд Трамп.

Подсећамо, Илон Маск је након анкете у којој су корисници Твитера пресудили да Трампу треба да буде враћен налог то и урадио, уз речи "Глас народа је глас Бога".

Ипак, Трамп "не види ниједан разлог" да се врати на Твитер, и истакао је, током састанка руководства Републиканске јеврејске коалиције, да та компанија има много проблема, истичући да ће "можда успети, а можда и неће".

Међутим, Трамп је рекао да му се допада што је Маск купио компанију. "Он има карактер и ја волим људе који имају карактер. Али он је и паметан."

Он тврди да његова нова платформа, "Трут соушал", ради "феноменално добро", и раније је обећао да ће остати на сајту, где има скоро 5 милиона пратилаца, иако је то далеко мање од 86 милиона колико је имао на Твитеру.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОДРЕКАО СЕ ТИТУЛЕ! Новак Ђоковић објавио где и када игра до краја 2023. године