ЧИТАОЦИ ДЕЈЛИ МЕЈЛА "ОПЛЕЛИ" ПО ТРАСОВОЈ: "Јадна Лиз, увек је изгледала ван додира са стварношћу"

Новости онлине

31. 10. 2022. у 22:45

ЧИТАОЦИ Дејли Мејла оцењивали су понашање бивше британске премијерке Лиз Трас, која је пажљиво пратила "временску прогнозу" и "смер ветра" последњих дана своје владавине, плашећи се нуклеарног рата.

ЧИТАОЦИ ДЕЈЛИ МЕЈЛА ОПЛЕЛИ ПО ТРАСОВОЈ: Јадна Лиз, увек је изгледала ван додира са стварношћу

Foto: Profimedia

- Јадна Лиз, увек је изгледала ван додира са стварношћу, бринући се због непостојеће радијације хиљадама километара даље - написали су у коментарима.

Следећи корисник се осврнуо на последице њеног вођења државе који се није свима допао:

- Превише времена је трошила гледајући временске карте, а премало размишљајући о томе колико је опустошила краљевство за неколико дана - приметио је други корисник.

Ипак, било је и оних непримерених коментара на рачун бивше премијерке:

- Мало је забрињавајуће што је идиот био на власти у Великој Британији, додуше на кратко - подсмевао се други учесник дискусије.

У септембру је руски председник Владимир Путин рекао да је Запад прешао сваку линију у својој антируској политици и да је већ покренуо нуклеарну уцену – високи представници НАТО земаља говорили су о могућности и дозвољености употребе оружја за масовно уништење против Москве . 

Истовремено, Кремљ је више пута наглашавао да никоме не прети нуклеарно оружје, а услови за његову употребу јасно су дефинисани доктрином државе. Западна нуклеарна реторика је погубна и провокативна пракса, рекао је портпарол председника, али Русија не жели да учествује у таквој вежби - пренела је РИА.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

ПРЕШЛИ СТЕ ПЕДЕСЕТУ? Шта треба да избегавате од намирница, а шта да уврстите у јеловник

ПРЕШЛИ СТЕ ПЕДЕСЕТУ? Шта треба да избегавате од намирница, а шта да уврстите у јеловник

ВЕЋИНА нас не размишља превише о болестима срца и крвних судова док неко у нашој близини не доживи здравствене тегобе. Ово нарочито важи за оне који су ушли у шесту деценију.

19. 03. 2023. у 13:58

Коментари (2)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)