ПОГРЕБНИЦИ СЕ ПОТУКЛИ НА ГРОБЉУ: Инцидент у Сиднеју, ожалошћени гледали бизарну сцену, реаговала и полиција! (ФОТО)

Novosti online

01. 07. 2022. у 23:53

ВЛАСНИЦИ два погребна предузећа на гробље Руквуд у Сиднеју стигли су у исто време и наочиглед свих почели да се свађају и туку, док су ожалошћени у шоку стајали са стране и гледали бизарну сцену.

ПОГРЕБНИЦИ СЕ ПОТУКЛИ НА ГРОБЉУ: Инцидент у Сиднеју, ожалошћени гледали бизарну сцену, реаговала и полиција! (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Због ове непријатности је на крају морала да реагује и полиција.

Сведоци су рекли да се Пол Лехуд који води једну погребну службу појавио испред управне канцеларије гробља баш у исто време када и Џон Френсис, који је газда ривалског предузећа. Према стандардној процедури, погребна предузећа се морају пријавити у канцеларију пре него што колима превезу покојника до гробног места, пише "Дејли мејл".

Међутим, док су журили да се пријаве, погребници су почели да се свађају, а Лехуд је затим пришао Френсису док је седео у аутомобилу и ударио га песницом у лице, због чега су му прокрварили нос и усна.

- Било је ужасно! Свештеник је седео поред човека који је био повређен. То је непоштовање и срамота - испричали су сведоци.

Фото: Принтскрин

Обе компаније и полиција потврдили су да се овај бизаран инцидент заиста догодио, а из станице напомињу да су полицајци позвани на гробље због пријаве о нападу, где им је речено да је 57-годишњи мушкарац више пута ударио у лице другог мушкарца након свађе.

- Након истраге, полиција је ухапсила 35-годишњег мушкарца око 15 часова. Оптужен је за напад и наношење телесних повреда. Добио је да плати кауцију и да се појави на локалном суду 28. јула 2022. Верује се да су мушкарци познати један другом - рекли су из полиције.

Фото: Принтскрин

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ ПИЋЕ: Тому је УБИЛА навика о којој се мало зна! Рокер свирао са Здравковићем, па открио детаље