"О БОЖЕ, МРТАВ САМ!": Језиве последње речи оца четворо деце, супруга гледала како га крокодил гута

Novosti online

27. 06. 2022. у 23:19

ТРАН Ван Лана је напао и убио крокодил приликом пецања у Северној регији у Аустралији у јуну 2014. године.

О БОЖЕ, МРТАВ САМ!:  Језиве последње речи оца четворо деце, супруга гледала како га крокодил гута

Фото: Принтскрин Јутјуб

 Ле Ти Ба, његова супруга, је открила ужасан тренутак када је њеног супруга напао и убио крокодил док је пецао у Северној регији Аустралије.

- Мислили смо да је то била грана. Хтео је да скине удицу, али је после пецања само ушао у блато, доле до воде -, присећа се супруга за "Нине Неwс" застрашујућих тренутака смрти свог мужа.

Његова жена је рекла да је Ван Лан у очају и страху викао "О Боже, мртав сам" док га је јео крокодил.

Новопечени пар је живео у Аустралији нешто више од годину дана и пецао је на реци Аделаиди непосредно пре заласка сунца. Тамо је отац четворо деце и локални фармер веровао да се његова удица за пецање ухватила за грану и отишао је испод воде да распетља запетљану конопац.

- Скинуо је удицу, али га је крокодил напао и узео га за руку - истакла је тада.

У очајничком покушају да ослободи свог мужа из крокодилове вилице, супруга страдалог рибара је извукла удицу из воде и вриснула у помоц́. Било је нешто после 22 сата када су чувари паркова и дивљих животиња и локална полиција за воду убили крокодила са људском ногом унутра.

Касније је судбина оца четворо деце била одређена када су тимови за претрагу открили још остатака.

- Рекли су да су убили крокодила. Нашли су само једну ногу унутар крокодила, и након што је крокодил угинуо, тело је плутало - рекла је Ле Ти Ба.

Крокодил по имену "Мајкл Џексон" био је добро познат у локалној области. Његова супруга је апеловала на владу да размотри одстрел крокодила и рекла је да нема довољно упозорења усмерених на заједнице које не говоре енглески.

- Убијте све крокодиле свуда. Има превише крокодила у Аустралији и на северној територији где је страдао мој муж. Након што ми је муж умро, не желим да живим, али сам покушала да живим, да разговарам са свима да ово више не буде исти проблем у будуц́ности - закључила је Ле Ти Ба.

(МОНДО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ЈЕ УНИШТЕН НЕМАЧКИ ПОНОС: Србин први оборио авион у историји светске ратне авијације