САРАДНИЦИ ШКАЉАРАЦА ПОХАПШЕНИ НА КАНАРСКИМ ОСТРВИМА: Велика акција шпанске полиције, заплењени кокаин, новац и аутомобили (ВИДЕО)

Новости онлине

27. 06. 2022. у 20:31

ЈЕДНА од најактивнијих криминалних организација у великој трговини кокаином разбијена је на Канарским острвима, преносе шпански медији.

САРАДНИЦИ ШКАЉАРАЦА ПОХАПШЕНИ НА КАНАРСКИМ ОСТРВИМА: Велика акција шпанске полиције, заплењени кокаин, новац и аутомобили (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

У питању је група повезана с међународним криминалним организацијама. Криминална мрежа имала је везе са италијанском мафијом у Калабрији, шкаљарским кланом у Црној Гори и са картелима у Бразилу и Колумбији.

Акцију су, преноси "цанариас7.ес", успешно извели агенти Тима за организовани криминал и борбу против дроге (ЕДОА) Цивилне гарде и агенти Јединице за борбу против дроге и организованог криминала (УДИЦО) Националне полиције.

- Криминална организација је успоставила неколико канала за уношење кокаина на Канарски архипелаг и имала је важну логистику за дистрибуцију наркотика - пише у чланку.

Како се наводи, коначни резултат након хапшења и претреса кућа указује на осам ухапшених.

- Заплењено је 26 килограма кокаина, скоро 150.000 евра у готовини, осам возила, пет шифрованих телефона, електронски сигурносни уређај, као и различити алати и документација у вези са криминалним радњама - наводи се.

(РТЦГ)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Велика пешчана олуја прекрила Блиски исток

БОНУС ВИДЕО: СНИМАК ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ У БЕОГРАДУ - Ухапшени макрои, погледајте како су им ставили лисице

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ТРАМПА: Трећи светски рат био би гори од свих ратова у историји, имамо оружје какво до сад није виђено