РАКЕТНИ системи ХИМАРС које су Украјини испоручиле САД већ су у употреби и гађају мете у деловима Украјине који су под руском контролом, изјавио је данас начелник Генералштаба украјинске војске Валериј Залужни.

Dušan

26.06.2022. 09:50

Ukrajinci gađaju. Moji Rusi ginu. I treba da ginu, kad ili ne mogu, ne znaju ili nemaju čime da eliminišu ove stručnjake raketaše! Da sam na mestu Rusa, a ne znam tačnu lokaciju baterija koje uspaljuju projektile, ja bi grunuo jednu nuklearku, koja uništava sve 50 km u prečniku, uključujući i ove raketaše i njihove igračke! Ovako, nek ginu! Uskoro će Rusija imati sve više dezertera, a Ukrajinci će da gađaju i Ruske gradove na Ruskoj teritoriji! Jedna omanja nuklearka, i odma bi prestali da ispaljuju rakete, a idioti koji su im poslali raketne sisteme, bi momentalno prestali da šalju i rakete i pare!!!

Zelya

26.06.2022. 13:14

E ako ih ova 4/8/12 mlrs ne izvade.. Najobicniji marketing..jos pri tom I glup...ali kad je takva ciljna grupa... Jadni ukri kako ih melje Rujke ostace potpuno razoruzani I bez mogucnosti manevra.. Sve je Rusija! Osim Kosova! Kosovo je Srbija! Formoza je Kina!