РОГОЗИН: "ФОН ДЕР ЛАЈЕНОВА ЈЕ МУДРА БРИСЕЛСКА СОВА" Шеф "Роскосмоса" предложио грађанима ЕУ да "попију сву руску вотку"

Новости онлајн

29. 05. 2022. у 16:33

ГЕНЕРАЛНИ директор државне корпорације „Роскосмос“ Дмитриј Рогозин предложио је државама Европске уније да купе и попију сву руску вотку како Русија не би могла на њој да заради.

РОГОЗИН: ФОН ДЕР ЛАЈЕНОВА ЈЕ МУДРА БРИСЕЛСКА СОВА Шеф Роскосмоса предложио грађанима ЕУ да попију сву руску вотку

Фото АП

- Шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен изјавила је да ЕУ мора да купује нафту из Русије, јер ће је у супротном преусмерити на друга тржишта и председник Русије Владимир Путин ће да „заради још више“.

Фото: ЕПА/MAXIM SHEMETOV

- Следећи корак ове мудре бриселске сове биће предлог да се попије сва руска вотка, како председник Русије Владимир Путин не би могао да заради на њој још више - написао је Рогозин на Tелеграму.

"Морамо да купујемо Путинову нафту"

Подсетимо, ову занимљиву логику којом се води Европа по питању куповине руске нафте, шефица Европске комисије представила је у интервјуу за "Ем-Ес-Ен-Би-Си".

Фото: Принтсцреен/Твитер/@StarboyHK

- Да бисмо спасли Европу од Путина, морамо наставити да купујемо руску нафту. Јер ако не урадимо, Путин ће то продати на другом месту и више профитирати од поскупљења, па боље да купимо руску нафту, а не да он профитира - навела је Фон Дер Лајен у овом интервјуу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему