ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГЛИ ТРАГЕДИЈУ: Авион принца Харија и Меган Маркл ударио гром

Novosti online

05. 05. 2022. у 18:50

ПРИВАТНИ авион Меган Маркл и принца Харија 2018. је погодио гром, а штета на авиону је била толико велика да су га једва поправили.

ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГЛИ ТРАГЕДИЈУ: Авион принца Харија и Меган Маркл ударио гром

Фото: ЕПА

Меган Маркл и принц Хари једном приликом су, током лета, једва извукли живу главу. Краљевски пар је летео у Амстердам на забаву када је у луксузни "дасаулт фалкон 7X", вредан 40 милијуна фунти, ударио гром. Инцидент је био застрашујуће близу навигацијске опреме ваздухоплова.

Авион је тада наводно био приземљен на девет дана јер је био подвргнут поправци, а "Сан" преноси да је био опремљен новим белим носним конусом. Сматра се да су се Хари и Меган укрцали на аеродрому Лондон Оксфорд, који је у приватном власништву, а налази се на 22 километра од њихове бивше резиденције у Фрогмор Котиџу.

Након што су одлетели 21. септембра, рекли су да су два дана касније путовали заменским млазњаком који их је одвезао кући. Чинило се да је новији лет за Холандију прошлог месеца био мање драматичан.

Подсетимо, Сасексови су одсели у хотелу Хилтон с пет звездица у центру Хага за време трајања Игара непобедивих.

(Б92)

БОНУС ВИДЕО - ПОСЛЕДИЦЕ УДАРА ТОЧКЕ-У: Украјинци гранатирали Херсон - Руси објавили снимак

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

40 ГОДИНА ЧУВАЛИ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ У ШУПИ: Отац и син починили незапамћен злочин - полицајци били у шоку после открића (ВИДЕО)