МОЛИО ДА ГА УХАПСЕ И ОДВЕДУ У ЗАТВОР: Усвојитељи монструми дечака пет година држали закључаног у кутији, побегао у полицију (ВИДЕО)

Novosti online

12. 02. 2022. у 00:30

НА Флориди је ухапшен пар након што је присилио свог усвојеног сина да пет година живи у кутији, са само једном кантом у коју је могао да обавља нужду.

МОЛИО ДА ГА УХАПСЕ И ОДВЕДУ У ЗАТВОР: Усвојитељи монструми дечака пет година држали закључаног у кутији, побегао у полицију (ВИДЕО)

Фото: Принскрин

Трејси и Тимоти Феритер су наводно злостављали 13-годишњака и држали га закључаног у кутији која се налазила у њиховој гаражи откако су га усвојили 2017. године, саопштила је полиција. Дечак је рекао полицији да је чак био ударан о зид, претучен каишем и вијачом за прескакање, преноси станица ВПЕЦ.

Пар је инсталирао шпијунску камеру у кутију и уградио прекидач за светло ван ње, наводи полиција.

Држали су га у заточеништву само са душеком и кантом, пуштали су га да иде у школу, а након што би дошао кући поново би био закључан, преноси ВПТВ. Феритерови су ухапшени када је полиција наишла на кутију током посете њиховој кући након пријаве да је дечак нестао коју је Трејси поднела 28. јануара.

Полицајци су сазнали за дечакове услове живота након што су интервјуисали 13-годишњака који је побегао док је био у школи, преноси Фокс 13.

Истражитељима је рекао да је био закључан по 18 сати дневно и да је побегао од куће. Пријављено је да је очајни тинејџер молио полицију да га ухапси и рекао да ће радије бити у затвору него код куће.

Полиција је саопштила да је пар оптужен за тешко злостављање деце и да се налазе у затвору округа Палм Бич.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРПСКО ВОЗИЛО У САМОМ ВРХУ СВЕТСКЕ ВОЈНЕ ЕЛИТЕ: Лазар 3 понос наменске индустрије - поседује невероватне карактеристике