ТОТАЛНО УНИШТЕЊЕ АМЕРИЧКИХ ЕЛИТА: Такер Карлсон разоткрио Вашингтон - Наша граница је отворена, важнија им је украјинска!

С. Р.

26. 01. 2022. у 11:00

ВОДИТЕЉ Фокс њуза Такер Карлсон тврди да америчка Демократска странка одједном брине за границе, али украјинске.

ТОТАЛНО УНИШТЕЊЕ АМЕРИЧКИХ ЕЛИТА: Такер Карлсон разоткрио Вашингтон - Наша граница је отворена, важнија им је украјинска!

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Америчка граница остаје отворена, али су демократе и Бајденова администрација фокусирани на обезбеђење украјинске границе, тврди Такер.

Водитељ је прво описао како председник Представничког дома Ненси Пелоси жели да законом заштити границе.

- Па, можда сте погрешно разумели. Пелоси не говори о америчкој граници, оној која је тренутно отворена. Она говори о украјинској граници, оној која је заправо важна - рекао је Такер.

Карлсон је објаснио да би и Американци волели да имају суверенитет, независност и територијални интегритет, али ће морати да сачекају да прво буде обезбеђена украјинска граница.

- Предлог закона који Пелоси промовише зове се Закон о одбрани суверенитета Украјине. Његова сврха је да гарантује „суверенитет, независност и територијални интегритет Украјине“. То су ствари које су потребне свим земљама. Волели бисмо да их имамо овде. Али не, мораћемо да сачекамо. Украјина је испред нас у реду за сигурне границе, а искрено, видите и зашто. Као што смо говорили док смо били деца и одрастали у Сједињеним Државама: „Оно што је добро за слабо насељену руску колонију Украјину, добро је и за нас“. Као наш најстарији и најдражи савезник који је чврсто упрегнут са америчким народом древним везама пријатељства, заједничке културе и Бурисме, Украјина је на првом месту. То мора бити прво. Када се на украјинској граници појаве каравани Руса без докумената, САД не седе скрштених руку. Сједињене Државе упадају са смртоносним оружјем да потисну ове људе назад. Послаћемо пројектиле у Украјину ако буде требало - делимично ироничан је Такер.

Карлсон се пита и да ли Украјина постоји само за Украјинце.

- Али сачекајте секунд, питате, није ли имиграција без докумената добра ствар? Зар имиграција не повећава разноликост, благословени извор све лепоте, моћи и снаге? Па, наравно, углавно да, али не у Украјини. Украјина постоји због искључивог присуства Украјинаца. Људи који изгледају или говоре другачије, људи из других места, рецимо, различите вероисповести не могу у Украјину, тачка. То је став Ненси Пелоси. Украјина је једино место у којем Ненси Пелоси веома жели да задржи расну чистоћу. Спремна је да употреби смртоносну силу да то уради. Практично сви у Конгресу се слажу са Пелосијевом. Као и Бела кућа - изјавио је водитељ у својој емисији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЗЕЛЕНСКИ РАЗГОВАРАО СА ДРАГИЈЕМ: Италијанска морнарица ће чистити мине у Црном мору?