ПРИЖЕЉКУЈУ РАТ СА РУСИЈОМ ЗБОГ ЗАРАДЕ Бивша Реганова саветница: Велика је паника у Америци, мала група моћника заиста жели оружани сукоб

М.Ђорђевић

25. 01. 2022. у 16:05

ПАНИКА око наводно могућег „рата са Русијом“ у САД сада је посебно јака јер амерички председник Џо Бајден није у стању да га заустави, каже бивша саветница Роналда Регана Сузан Меси за агенцију ТАСС.

ПРИЖЕЉКУЈУ РАТ СА РУСИЈОМ ЗБОГ ЗАРАДЕ Бивша Реганова саветница: Велика је паника у Америци, мала група моћника заиста жели оружани сукоб

Фото: ЕПА

Она каже да само мала група људи шири панику док у широј јавности нема жеље за сукобом.

- Мислим да је рат увек могућ, а сада би због развоја наоружања био гори него било када у прошлости. Оружје је страшније. У америчкој јавности нема жеље да се води било какав рат. Постоји само мала група људи, а међу њима се сада дешава нешто веома застрашујуће. Паника је сада јача него икад последњих двадесет година, рекла је Мејси дописнику агенције ТАСС.

Фото: Printscreen

Бивша Реганова саветница сматра да председник Бајден „нема шта да каже“. 

- Нема кога да каже "не". И зато је велика паника, Наш председник, нажалост, оптерећен због свега што се дешава иза његових леђа, као што знате. Наравно, други председник не би то дозволио да то траје тако дуго“, додала је она.

Према њеним речима, мала група људи "на одређеним позицијама" у САД заиста жели војни сукоб да би зарадила новац. 

- Свакако не верујем да је мир са Русима немогућ. Зато што сте нам потребни. Потребни сте нам више него смо свесни. Ви сте сада једини мост, важнији него икада, између Азије и Европа. А то је заиста важно јер Азија постаје све важнија и биће заиста велики проблем, закључила је она за ТАСС.

БОНУС ВИДЕО: 

Ти си лажов! - А ти си најгори председник у историји Америке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КОРОНА У СЕВЕРНОЈ КОРЕЈИ: Још 167.650 случајева са симптомима грознице