УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Полицајац зграбио колегиницу за врат и почео да је дави (ВИДЕО)

Novosti online

17. 01. 2022. у 20:14

ПОЛИЦИЈСКИ наредник Кристофер Пулис на Флориди пребачен је на канцеларијски посао након што је на снимку виђен како хвата своју колегиницу полицајку за врат што се види на сминку који су поделиле власти у Санрајзу 19. новембра.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Полицајац зграбио колегиницу за врат и почео да је дави (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ Police Brutality Matters

Проблем је настао када је Пулис почео агресивно да се понаша према приведеном лицу, када је у томе хтела да га спречи његова колегиница коју је полицајац онда због тога почео да дави, рекао је шеф полиције Ентони Роза у саопштењу.

Како се наводи, Пулис је ушао у вербалну свађу са осумњиченим, који је већ седео у полицијском аутомобилу, те почео да му се уноси у лице, и био је, како је истакао, "неприкладан и крајње непрофесионалан" у датој ситуацији, те је у помоћ осумњиченом ускочлила Пулисова колегиница. У том моменту полицајац се окренуо и ухватио своју колегиницу за врат, те је гурнуо назад све док она није ударила у полицијски ауто који се налазио иза ње. Тада је Пулис отишао.

Пулис је након овог агресивног испада остао без свих својих надзорних дужности, док је Роса његово понашање назвао "одвратним", а истакао да је поносан на понашање полицајке која је нападнута од стране свог колеге.

- Веома сам поносан на полицајку која се умешала у овај инцидент и верујем да предузете акције демонстрирају добро вођство током напете ситуације - рекао је Роса.

Гувернер Флориде Рон Де Сантис навео је потребу за новим полицајцима, чак је рекао да ће платити невакцинисаним полицајцима из других држава 5.000 долара ако се преселе у Саншајн Стејт да раде, пошто полицајци широм САД настављају да напуштају своја радна места.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО - НЕРЕДИ У НЕМАЧКОЈ: Сукоб полиције и припадника "Антифе"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАКРОНОВЕ ТАЧКИЦЕ ЗА ЦРНЕ ДАНЕ: Француска ће делити бонове за храну најсиромашнијим грађанима