ВЕРОВАО ДА ИМАЈУ "ДНК ГУШТЕРА": Отац монструм убио децу због бизарних теорија завере, а сада из затвора тражи опроштај

Novosti online

03. 01. 2022. у 00:19

ИНСТРУКТОР сурфовања из Калифорније, који је наводно признао да је убио своје двоје деце у августу, сада је написао писмо у којем тражи опрост.

ВЕРОВАО ДА ИМАЈУ ДНК ГУШТЕРА: Отац монструм убио децу због бизарних теорија завере, а сада из затвора тражи опроштај

Фото: Принтскрин

Метју Тејлор Колман, за кога истражитељи ФБИ наводе да је био следбеник покрета теоретичара завере QAnon (Куанон), писао је бившем пријатељу о свом времену иза решетака последњих недеља, пише Блиц.

- Излио је своје срце, молио је за опроштај, али каже да је сада тамо где заслужује да буде. Он је сам са својим мислима нон-стоп. Размишља о грешкама које је направио у животу и пита се да ли постоји шанса за искупљење - открио је за "Пипл" пријатељ Колмана.

Примедбе су први пут објављене у понедељак.

Остаје нејасно да ли је пријатељ био једини прималац таквог писма.

Колман је ухапшен пре четири месеца по повратку у Америку из Мексика, када је наводно убио двогодишњег сина и 10-годишњу ћерку.

У изјави под заклетвом у којој се описује његов разговор са истражитељима ФБИ-ја наводи се да је 40-годишњак био свестан да је "то што је урадио није у реду, али да је то био једини начин да спаси свет” од такозваних "људи гуштера”.

У тужби се наводи да је Колман испричао агентима да је убио децу јер је веровао да ће “израсти у чудовишта” и да су га теорије завере навеле да верује да је његова жена пренела свој “ДНК гуштера” на малишане.

“ДНК гуштера” вероватно се односи на теорију завере о “људима гуштерима” која тврди да ванземаљци рептили управљају светом и заузимају важне функције у владама, банкарству и Холивуду.

Колеман је рекао да је за “ДНК гуштера” сазнао преко теорија завере QAnona и Илумината, иако је теорија о људима гуштерима старија од њих више деценија. Присталице разних теорија завере спојили су се последњих година јер их њихови инфлуенсери и алгоритми на друштвеним мрежама често повезују заједно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића