КИМ КАРДАШИЈАН НЕ ЖЕЛИ ДРАМУ: На божићну прославу звала Кањеа, али и новог дечка

Novosti online

26. 12. 2021. у 08:59

РИЈАЛИТИ звезда Ким Кардашијан (41) труди се да остане у пријатељским односима са бившим супругом, репером Кањеом Вестом (44), а многи Кардашијанкини пријатељи тврде како то ради искључиво због њихове деце.

КИМ КАРДАШИЈАН НЕ ЖЕЛИ ДРАМУ: На божићну прославу звала Кањеа, али и новог дечка

Foto: Printskrin Youtube

Међутим, Кардашијанки одржавање добрих односа са бившим мужем додатно отежава њена веза са глумцем и комичаром Питом Дејвидсоном (28).

Ким је на традиционалну божићну забаву своје мајке Крис Џенер позвала Кањеа, али и новопеченог дечка који је био са многим познатим цицама пре Кардашијанке.

- Не желим никакву драму на окупљању - изјавила је Ким, која је недавно кренула даље, након што ју је Кање више пута молио да му се врати, па чак и јавно.

- Кање је добродошао на забаву, ипак је део породице. Тренутно се не слажу и једва да заједно могу да буду у истој просторији - изјавили су њени пријатељи и додали да је Ким усресређена на заједништво искључиво због деце, али ипак мало теже функционирају.

Ким је као моралну подршку на божићној прослави позвала управо Дејвидсона, али је пријатељима нагласилада не жели драму између бившег и садашњег партнера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БУГАРСКИ МИНИСТАР О САЈБЕР НАПАДУ НА ПОШТУ: Гласине о умешаности Русије у хакерском нападу тешко потврдити