(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Леш пријатеља извадили из сандука и возили на мотору

Novosti online

06. 12. 2021. у 22:24

ГРУПА младића из Еквадора извадила леш убијеног другара Ерика Седена (21) из сандука после опела, ставила га на мотор и провозала по граду Портовијехо пре него што га је спустила у земљу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Леш пријатеља извадили из сандука и возили на мотору

Фото: Принтскрин

Иако је то кажњиво, полиција им прогледала кроз прсте. Бизаран поступак момци су оправдали тиме да су само хтели да испуне последњу жељу покојника, те им је полиција прогледала кроз прсте.

Ерик је убијен прошлог викенда док је ишао на једну сахрану. Страдао је случајно у пуцњави која се догодила приликом крађе на улици. Залутали метак га је погодио, те је младић на месту остао мртав, пише Дејли мејл.

Његова сахрана је била заказана у петак, те су се пријатељи и родбина окупили на локалном гробљу. Међутим, после опела, пре него што је ковчег спуштен у земљу, Ерикови другари су отворили поклопац и мртвог га извадили из сандука.

На запрепашћење свих присутних, момци су ставили Ериков леш на мотор, који је један младић возио, а други седео иза тела да би га држао. Тако су се провозали кроз град, а онда су вратили леш на гробље, положили га у сандук, полили га алкохолним пићем које је Ерик волео и спустили у земљу.

Овај крајње бизаран поступак шокирао је присутне на сахрани и они су Ерикове другаре одмах пријавили полицији. Надлежни су ухапсили другаре преминулог младића, али су их врло брзо све пустили.

- Ерикови пријатељи рекли су да су добили благослов његове породице да свог пријатеља последњи пут провозају мотором по граду. Рекли су да нису имали лошу намеру, већ да су само учинили нешто је била последња жеља покојника - казао је извор из полиције.

Иако је "отмица" лешева кажњива у Еквадору, полиција је пустила младиће без икакве казне, а даља истрага о целом случају неће бити вођена.

- Ерика су сви у Портовијеху знали. Много је волео моторе и стално их је возио. Верујемо да је стварно његова последња жеља била да се још једном провоза мотором по граду - казао је тај извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)