РОДИТЕЉИ УБИЛИ И СЕБЕ И ДЕЦУ: Стравична трагедија петочлане породице из предграђа немачке престонице

И. С.

05. 12. 2021. у 22:23

СТРАВИЧНА судбина петочлане немачке породице, која је мртва нађена у кући, надомак Берлина, у Бранденбургу и у недељу је пунила новинске ступце.

РОДИТЕЉИ УБИЛИ И СЕБЕ И ДЕЦУ: Стравична трагедија петочлане породице из предграђа немачке престонице

Изношење тела / Фото АП

Највише прашине подигла је чињеница да се, по свој прилици, ради и о самоубиству и чедоморству. Како је у недељу објавио угледни престонички дневник "Берлинер цајтунг", поред беживотних тела нађено је опроштајно писмо.

Свих пет тела имају повреде од ватреног оружја, а на некима су примећене и убодне ране, али се још није са сигурношћу донео закључак о оруђу којим су нанете. Такође јавности није саопштено које тело има коју врсту повреда, као ни шта је у сваком појединачном случају довело до фаталног исхода.

Полиција је потврдила да не постоји сумња на трећу особу, односно, да је злочин починио неко ван породице. Двоје одраслих од око 40 година одлучило је да оде у смрт и са собом поведе троје деце од четири, осам и десет година. Због тога није издата потерница, нити се истражује мотив убиства са стране, него самоубиство и чедоморство, будући да је доказано да су одрасле особе родитељи несрећних малишана. Једини преживели је четвороножни љубимац породице, који је одведен у смештај за псе луталице.

КРИВА ПСИХОЗА ЗБОГ КАРАНТИНА?

Полиција Котбуса је, такође, потврдила да су отац и мајка били учитељи по професији. Комшије, који причају да су родитељи били пристојни грађани и да ништа није указивало на то да се ближи трагедија, нагађају да је "окидач" била чињеница да је породица била затворена у кућном ковид-карантину. Детаљи из опроштајног писма још нису саопштени јавности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)