КЛИНТОН, ТРАМП И ПРИНЦ ЕНДРУ У "ЛОЛИТА ЕКСПРЕСУ": Бивши пилот открио ко је све летео злогласним авионом Џефрија Епстајна

Novosti online

30. 11. 2021. у 21:44

Суђење сарадниции Џефрија Епстајна ушло је у други дан, а оптужена је да је набављала малолетне девојчице за покојног америчког сексуалног преступника. Максвел, међутим, инсистира да је невина.

КЛИНТОН, ТРАМП И ПРИНЦ ЕНДРУ У ЛОЛИТА ЕКСПРЕСУ: Бивши пилот открио ко је све летео злогласним авионом Џефрија Епстајна

Фото: Председничка библиотека

Лари Висоски, дугогодишњи пилот приватног авиона Џефрија Епстајна, који су у медијима прозвали „Лолита експрес“, рекао је да се међу путницима сећа „прилично важних људи“ попут Била Клинтона, Доналда Трампа, принца Ендруа и Кевина Спејсија.

Висоски је, међутим, рекао да никада није био сведок ниједног сексуалног односа са малолетним девојчицама у авиону, напомињући да су врата кабине увек била затворена током летова. Епстајн није наредио да се врата затворе, каже пилот, а преноси Спутњик интернешнал.

Такође је рекао да је понекад виђао младе девојке како путују са својим породицама Епштајновим авионом, али је рекао да никада није приметио да је жена без пратње изгледала млађе од 20 година.

Висоски је био Епстајнов пилот скоро 30 година, посебно на Боингу 727 - озлоглашеном приватном авиону који је у медијима добио надимак "Лолита Експрес". Висоски га је описао као авион са више претинаца, потпуном кухињом и оним што је назвао „Округла соба“ са каучем у облику крофне.

Он је био један од првих сведока другог дана суђења Гилен Максвел, наводној Епстајновој мадам, која је оптужена да му је набављала малолетне девојчице. Максвел инсистира на томе да је невина, а њен правни тим је чак покушао да одбаци оптужбе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)