ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ ЧИЈИ ЈЕ МУЖ УХАПШЕН ЗБОГ ПЕДОФИЛИЈЕ: "Цео живот ми се срушио у тренутку, 14 година смо били у срећном браку"

Novosti online

29. 11. 2021. у 15:33

ЖЕНА чији је муж ухапшен због педофилије у склопу акције коју је спровела шкотска полиција, под лажним именом је објавила своју страну приче. Она тврди да није знала шта њен муж ради, те да јој се изненада срушио читав свет.

ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ ЧИЈИ ЈЕ МУЖ УХАПШЕН ЗБОГ ПЕДОФИЛИЈЕ: Цео живот ми се срушио у тренутку, 14 година смо били у срећном браку

Фото: Депоситпхотос

- Да бисте схватили моју причу, пре свега морате да знате шта је свему претходило. Имам 44 године, а већ 14 сам у браку. Мислила сам, а и даље мислим, да је то био врло добар, срећан брак на чврстим ногама, а из њега су изашла два дечака настала из безброј покушаја вантелесне оплодње. Живот је био добар, штавише одличан. Обичан, досадан у најбољем могућем смислу, у оном кад је све у реду. Обоје смо имали добре послове, дечаци су били срећни, имали смо новца, редовно смо добијали повишице. Није било ничега што смо желели, а нисмо могли да себи испунимо.

Живот јој се у тренутку срушио

А онда је неко позвонио на врата и живот ми се у секунди срушио. Било је то у рано јутро у уторак, 22. новембра. То је дан који ми је живот променио из корена.

Таман сам изашла из туша када сам чула куцање. Мислила сам да мора да је нека грешка. Отворила сам врата и затекла групу полицајаца који су тражили мог мужа. Објаснила сам им да је већ отишао на посао.

Полицајци су ми онда објаснили зашто га траже. Била сам шокирана, али сам се пред њима добро држала. Дечаци су се обукли, као и ја. Све време надгледали су нас полицајци. Није ми било дозвољено да икога зовем, осим некога ко ће одвести дечаке у школу.

Кад сам остала сама, шок ме је коначно сустигао. Полицајци и форензичари остали су у кући до 10:30, а онда сам остала сама, да се носим са сазнањем које ми је уништило живот. Полицајци су отишли на радно место мог мужа и тамо га ухапсили. Нисмо имали никакав контакт.

Око 15 сати позвали су ме из полиције да ми кажу да је против мог мужа подигнута оптужница. Испоставило се да је два дана раније имао конверзацију са једном 13-годишњакињом и да јој је слао своје слике у доњем вешу. Међутим, оно што није знао је да је та 13-годишњакиња мамац, да је заправо разговор водио са полицајком.

Преноћио је у затвору и требало је да га покупим сутрадан након саслушања. Око два поподне, саслушање се завршило након што је признао кривицу. Није тражио да се консултује са адвокатом, на своју руку је решио да је то исправно.

Суђење за педофилију

Из суднице је изашао као сломљен човек. Заклела сам се да ћу бити уз њега и да нећу доносити никакве одлуке о нашем браку у наредних шест месеци, док се ситуација не смири. Онда ћу размислити шта ћу. Требала му је помоћ, био је сломљен, постиђен, ужаснут и на ивици самоубиства.

Испоставило се да је био редован гост у чет руму по имену Кик, где је разговарао са бројним женама и размењивао са њима интимне слике.

У конверзацији са том "девојчицом", полицајка је одмах напоменула да има 13 година. Не знам да ли је он то уопште видео, да ли је намерно игнорисао то. Рекао ми је да се не сећа тог првог разговора. Да ли сам наивна што сам му поверовала? Вероватно, јер је наставио разговор са том "девојчицом" и сутрадан.

Суђење је одређено за 20. децембар. Обоје смо у том периоду били на антидепресивима.

Суђење је дошло, он је добио казну. На неки начин, осетили смо олакшање што се макар то чекање завршило. Да сам само знала шта нас тек чека. Вест се појавила у медијима и на друштвеним мрежама, почеле су да нам стижу претње смрћу, саветовали су нам да се одселимо што пре. Остали смо у својој кући, али смо живели са вечно спуштеним ролетнама. Излазили смо минимално. Само наши најближи знали су шта се дешава.

Нисам имала коме да се пожалим, са киме да се посаветујем. Били су празници, сви су били заокупљени својим породицама и изненађењима које спремају својима. Сви око нас су славили док смо ми били у агонији.

Сада је март. И даље сам са својим мужем, за сада. Ко зна шта ће бити у будућности. Он је одслужио своју казну и планира да се ускоро врати на посао. Ја сам се такође вратила на посао, што ми много помаже, јер на послу нико не зна шта се догодило.

Трудим се да живим дан по дан. Некада је добро, некад није. Ноћу понекад не могу да спавам, мозак ми стално ради и питам се шта је смисао свега овога. Усамљена сам јер ме је издао муж коме сам веровала више него икоме. Желим одговоре на многа питања, али сумњам да ћу их икада добити. Идем на саветовање, али чињеница је да више никоме не верујем и постала сам веома цинична. Остала сам без већине пријатеља. Ипак, стекла сам и пар нових.

Муж се веома труди да поново задобије моје поверење. Не знам шта нас тек чека, бринем за нашу будућност, било да останемо заједно или се раздвојимо - закључује она своју причу.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)