НИ ЧАРЛС, НИ ВИЛИЈАМ НЕ МОГУ ДА ЈЕ ДОБИЈУ: Краљица Елизабета се на приватни телефон јавља само када је зову ово двоје људи (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

28. 11. 2021. у 20:17

КРАЉИЦУ Елизабету готово и да не можемо да замислимо са мобилним телефоном, а истина је не само да га има, већ га и те како користи.

НИ ЧАРЛС, НИ ВИЛИЈАМ НЕ МОГУ ДА ЈЕ ДОБИЈУ: Краљица Елизабета се на приватни телефон јавља само када је зову ово двоје људи (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Заправо, најближи стручњаци открили су да је упркос годинама веома вична када је нова технологија у питању, па чак и друштвене мреже. Међутим, као и све што има икакве везе са сигурношћу краљице, и њен мобилни телефон је под строгим проверама и посебно обезбеђен против хаковања.

Како је открио Џонатан Сасердоти, стручњак за краљевска питања, британска обавештајна служба МИ6 се побринула да "нико не може да хакује" тај телефон, а ради се о "Самсунговом" ултратанком моделу.

Елизабетин мобилни је један од најсофистициранијих на свету, лични асистент је задужен да га пуни редовно, а прима позиве само од двоје људи. Међутим, ако мислите да су међу њима принц Чарлс и проблематични принц Едру, варате се. Једино двоје људи којима се Елизабета јавља на приватни телефон су њена ћерка, принцеза Ана и још једна особа која ће вас вероватно изненадити.

Фото: ЕПА

- Двоје људи са којима највише комуницира су њена ћерка, принцеза Ана, и менаџер задужен за коњске трке Џон Ворен. Они могу доћи до краљице ма где се налазила, увек ће се јавити - навео је Сасердоти.

Такође се недавно шушкало и да краљица има тајни Фејсбук налог иако то није још увек потврђено.

Ипак зна се да је научила да шаље поруке и води видео-позиве, а када је кренула пандемија коронавируса тако је највише комуницирала са члановима породице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТВРЂЕН ИЗБОР ГОЛОБА ЗА ПРЕМИЈЕРА: За било 54 посланика, 30 против